Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc un termen in dosarul accidentului in care a murit politistul Bogdan Gigina, ca este singurul om trimis in judecata pentru ucidere din culpa stand pe bancheta din spate a masinii. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Avocat din Baroul Vaslui, trimis n judecata pentru trafic de influenta

Neculai Horobet, avocat in cadrul Baroului Vaslui, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Iasi intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta, relateaza Agerpres.

Tariceanu, la mitingul PSD: Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Basescu, Iohannis, Kovesi si Coldea

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata, la mitingul PSD din Piata Victoriei, ca responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Basescu si Klaus.

Procurorul care l-a trimis n judecata pe Victor Ponta n dosarul Turceni - Rovinari pleaca din DNA. Fostul premier vrea sa-l dea n judecata

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheselu, pleaca din DNA, transferul sau la parchetul de pe langa tribunalul Dolj aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din data de 12 iunie, scrie news. ro.

Ilan Laufer se muta din Romania! Fostul Ministru lanseaza Programul Smart Start USA!

Fostul ministru pentru IMM-uri Ilan Laufer a prezentat proiectul Smart Start USA, cu ajutorul caruia isi propune sa aducabani americani in Romania. Stim ca America este investitor in Romania. Avem.

Campanie de informare pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie romanii care se afla in strainatate

Informare acasa! Siguranta in lume! Este campania derulata de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, in parteneriat cu mai multe institutii publice. Initiativa isi propune informarea cetatenilor ro.

Noi informatii de la Curtea Constitutionala. Ce se intampla cu motivarea pentru revocarea din functie a sefei DNA

Noi detalii de la Curtea Constitutionala, cu privire la motivarea pentru decizia de revocare din functie a sefei DNA. Are loc ultima citire a acestui document, inainte de a fi publicat in Monitorul.

Scenariile luate in calcul dupa publicarea motivarii CCR pentru revocarea din functie a lui Kovesi. Ce va face Klaus Iohannis

Este asteptata publicarea motivarii de la Curtea Constitutionala pentru decizia de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Sunt mai multe scenarii luate in calcul dupa publicarea acestei.

Orgie de 24 de ore cu 30 de prostituate pentru fotbalistii din nationala Mexicului inainte de Campionatul Mondial (FOTO)

Noua fotbalisti din nationala de fotbal a Mexicului au ales o metoda inedita de a se pregati pentru Campionatul Mondial din Rusia ce va incepe in 10 zile. Conform presei mexicane, acestia au luat parte la o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )