Libnet.ro
UNICEF

14:45

Business report: Economia britanica a scazut pentru prima data in ultimii 7 ani; Deficitul contului curent iese in decor: Nota de plata - la toamna; Metroul de Drumul Taberei: au inceput lucrarile pentru devierea liniei 41

Hotnews Hotnews,
 Business report: Economia britanica a scazut pentru prima data in ultimii 7 ani; Deficitul contului curent iese in decor: Nota de plata - la toamna; Metroul de Drumul Taberei: au inceput lucrarile pentru devierea liniei 41

Povestea antreprenorului care a facut milioane transformand biserici in cluburi. A pierdut totul dar a luat-o de capat, iar astazi are o avere de peste 25 de milioane de euro. La doar 25 de ani. Subventii si stimulente financiare pentru firmele care angajeaza someri de peste 45 de ani, dar si tineri fara loc de munca. Firmele care angajeaza pe o perioada de cel putin doi ani. continuă pe Hotnews

ANALIZA CAPGEMINI PENTRU 2018 Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea celor mai bogati oameni din lume high-net-worth individual - HNWI) a scazut, in 2018, pentru prima data in ultimii sapte ani, potrivit World Wealth Report, analiza realizata de compania de consultanta Capgemini, care arata ca motivele scaderii sunt conflictele comerciale internationale, incertitudinea generata de Brexit si pierderile de pe burse.

Este insarcinata pentru prima data 10084;65039;: ii multumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar (FOTO)

Fosta concurenta a unei cunoscute emisiuni este insarcinata pentru prima data, anunta WowBiz. Grigore si Mariana de la Mireasa pentru fiul meu vor fi parinti.

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani, indica un raport al companiei de consultanta Capgemini, citat marti de dpa.

Fenomen uluitor in plina vara. Locul din Romania unde a nins pentru prima data in luna iulie

Temperaturile scazute din noaptea de marti spre miercuri si vremea in continua schimbareau dus la aparitia ninsorii in Muntii Rodnei, a precizat, pentru AGERPRES, primarul orasului Borsa, Sorin.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Daea: Romania va avea trei ani agricoli buni unul dupa altul, pentru prima data in istorie

Romania va avea pentru prima data in istoria existentei sale trei ani agricoli buni unul dupa altul, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Business report: Primul tronson de autostrada facut de chinezi? CNAIR, obligata a doua oara sa primeasca China Railway la licitatie; Pensiile: dispunerea exclusiv electorala a cresterilor, bugetul romanesc si modelul grecesc; Cele mai banoase domenii si

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru, in conditiile in care anul trecut numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60%, iar in primul trimestru din acest an. Hidroelectrica se judeca de 3 ani cu Guvernul pentru a recupera banii promisi de Adrian Nastase pentru reabilitarea ecluzei de la Portile de Fier I. Suma de bani aflata in joc se ridica la aproape 148 milioane lei, respectiv peste 31 milioane euro, si, potrivit companiei.

Business report: Raport: Clujul ar putea depasi in urmatorii ani salariul mediu inregistrat in Capitala; Salariile din firmele cu capital autohton cresc accelerat, dar raman la jumatatea celor din companiile straine. De ce

Angajatorii vor putea aduce la munca, in tara, 30. 000 de noi lucratori extracomunitari in 2019, dublu fata de 2018 proiect. E al treilea an consecutiv in care. Telefonul mobil a devenit cel mai important instrument de shopping pentru mai bine de jumatate dintre romanii din mediul urban. Peste jumatate dintre utilizatorii de internet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )