Libnet.ro
UNICEF

13:15

Business report: TOP 100 cele mai profitabile companii din Romnia; Noua investitie imobiliara a lui Tiriac din centrul Bucurestiului; Cti bani cstiga comerciantii de masini din Romnia

Hotnews Hotnews,
 Business report: TOP 100 cele mai profitabile companii din Romnia; Noua investitie imobiliara a lui Tiriac din centrul Bucurestiului; Cti bani cstiga comerciantii de masini din Romnia

Salariile la stat cresc pe seama imprumuturilor. Deficitul bugetar ajunge la 15 miliarde de lei in primele 6 luni. Executia bugetului general consolidat pe primele. Orasul de un miliard de dolari unde nu locuieste nimeni. Un oras de un miliard de dolari se construieste in. continuă pe Hotnews

Morgan Stanley anunta prapad pe bursa desi 85% din cele mai mari companii americane au batut estimarile

Desi peste 85% din companiile incluse in indicele SP 500 au anuntat rezultate financiare semestriale peste asteptarile analistilor, reprezentantii Morgan Stanley se declara ingrijorati de faptul ca anumiti lideri ai pietei, precum Facebook sau.

Antreprenoriatul romnesc n primele 6 luni ale anului: Mai putine firme noi, mai multe desfiintari. Cele mai afectate domenii

Dupa primele 6 luni ale anului 2018, in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2017, mediul antreprenorial a inregistrat o scadere in ce priveste infiintarea profesionistilor, dar o crestere in ce priveste numarul de dizolvari, radieri si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro. Iata domeniile cu cele mai multe firme desfiintate.

Care au fost cele mai vanate specializari universitare anul acesta

Media Digitala si Tehnologia Informatiilor au fost cele mai vanate specializari la licenta de catre absolventii ciclului liceal de anul acesta, pentru care s-au batut aproximativ 20 de candidati pe un loc bugetat. Cel putin asa arata datele transmise de cele mai mari universitati din Romania.

Cum sa ne ferim eficient de intepaturile tantarilor. Bolile cele mai raspandite sunt arbovirozele, dintre acestea facand parte si infectia cu virusul West Nile

Tantarii sunt una din cele mai suparatoare insecte care ne deranjeaza in sezonul cald. Cu toate ca, in majoritatea cazurilor, intepaturile lor provoaca doar o mica leziune care ne va face sa ne scarpinam puternic, in unele cazuri tantarii pot transmite boli grave.

Parcul Domenii, un cartier al elitelor, indiferent de vremuri. Stilurile neo-romanesc si Art Deco, reunite intr-una dintre cele mai elegante zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Unul dintre cele mai elegante locuri ale.

Cele mai frumoase desene animate. Si pentru copii si pentru adulti!

Toti iubim desenele animante! Nu conteaza ce varsta avem sau prin cate experiente am trecut pentru ca atunci cand vedem la televizor desenele animate cu care am crescut, ne cuprinde nostalgia si ne bucuram de ele ca niste copii mici.

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

Anuntul meteorologilor! Lunile iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii optani in Romania

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta.

Nicio zi de canicula vara aceasta, iar iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii 8 ani n Romnia

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta este una atipica pentru toata emisfera nordica, transmite Mediafax.

Cele mai impresionante necropole antice din lume. Mormintele regale pline de bogatii care nu au putut fi scoase la iveala

Necropolele antice au fost de-a lungul timpului locurile multora dintre cele mai pretioase descoperiri arheologice si continua sa fascineze lumea prin misterele lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )