Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business Report: Topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania; Banca Nationala a vandut monede de colectie de aur si argint in valoare de zeci de milioane de euro; Cel mai asteptat BlackBerry: Venice cu Android, in toamna

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania; Banca Nationala a vandut monede de colectie de aur si argint in valoare de zeci de milioane de euro; Cel mai asteptat BlackBerry: Venice cu Android, in toamna

Petrolul la 40 de dolari barilul ar putea fi marea schimbare pentru Rusia. Daca pretul petrolului scade sub 40 de dolari barilul, Banca Centrala a Rusiei. Adio, dar raman cu tine: unde sunt chinezii, domnule Ponta?Cand prim ministru al guvernului roman era Adrian Nastase si presedinte al tarii Ion Iliescu. continuă pe Hotnews

REVISTA PRESEI. Cum arata topul oraselor romanesti cu cele mai accesibile locuinte

Din ziarele de joi, aflam ce parere au politicienii despre proiectul legislativ care le-ar putea permite primarilor care au primit condamnari cu suspendare sa isi pastreze mandatele, in 1990, din ordinul lui Ion Iliescu, s-au aruncat 2. 200 de fiole cu substante chimice de lupta, asupra populatiei Capitalei, dar si care este topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Cele mai iubitoare rase de pisici. Alegerile ideale pentru cei care vor o mata simpatica, jucausa si afectuoasa

Cele mai iubitoare rase de pisici. Pisicile nu sunt animale distante si lipsite de afectiune, asa cum se crede. Multe rase sunt foarte prietenoase si pot stabili legaturi foarte stranse cu stapanii lor, ori cu o alta persoana din casa.

Cele mai izolate orase din lume. Cum este viata in aceste localitati, situate la mii de kilometri distanta de alte asezari umane

In jungla Amazonului, in Tibet, Groenlanda sau langa vulcanii din Rusia, iata amplasarea unora dintre cele mai izolate orase din lume. Publicatia Guardian prezinta destinatii turistice inedite, la care se ajunge insa destul de greu.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

La Adevarul Live despre cele mai noi telefoane Samsung: Note 5 si Galaxy S6 edge+ si utilitatea lor pentru utilizator

La Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, vorbim cu Mircea Stoicescu, Head of Product Management Telecom Division de la Samsung, despre cele mai noi telefoane Samsung si locul pe care il mai au acestea in piata.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )