Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in. continuă pe B1

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an

Trei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in ultimul an financiar, dar competitia este mai intensa, iar presiunea asupra preturilor este mai mare, potrivit.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

Brasovul are cele mai multe locuri de cazare din Romania

La Brasov sunt in total 787 de unitati cazare fapt care face din orasul de la Poalele Tampei lider in acest domeniu. Brasovul este si orasul cu cei mai multi turisti straini.

ACL, cele mai multe donatii primite in prima jumatate a campaniei, urmata de PSD-UNPR-PC

ACL PNL-PDL a primit si declarat, in prima jumatate a campaniei pentru alegerile prezidentiale, donatii totale in valoare de 1. 723, mai mult decat alianta PSD-UNPR-PC, care a primit si declarat donatii totale in valoare de 1. 990, conform.

Mai multe drumuri judetene din Tulcea vor fi reabilitate

Mai multe drumuri judetene din Tulcea vor fi reabilitate, a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Vasile Strat.

FOTO Cele mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria.

Alegeri prezidentiale 2014 ACL a primit cele mai multe donatii, fiind urmata de PSD-UNPR-PC

ACL PNL-PDL a primit si declarat, in prima jumatate a campaniei pentru alegerile prezidentiale, donatii totale in valoare de 1. 723 lei, devansand astfel alianta electorala PSD-UNPR-PC, care a primit si declarat donatii totale in valoare de 1. 990 lei, potrivit informatiilor furnizate, luni, de AEP.

Vile la pret de Prima Casa. Vezi unde sunt situate cele mai multe vile ieftine

Vile la pret de Prima Casa. Cine isi doreste o locuinta la curte, langa Bucuresti, o poate cumpara cu 65. 000 de euro. Acestpret mic aduce insa si dezavantaje pentru proprietari. Accesul greoi catre.

Statistica: Jumatate din hotelurile romanesti sunt clasificate cu 3 stele, iar un sfert au doua stele. In judetul Brasov sunt cele mai multe structuri de cazare

La mijlocul acestui an, Romania dispunea de 6130 de unitati de cazare hoteluri, moteluri, hosteluri, vile turistice samd. ), se arata intr-un comunicat transmis luni de Statistica. Cele mai multe hoteluri erau incadrate la categoria 3 stele jumatate din totalul hotelurilor) si de 2 stele circa un sfert). Hotelurile cu 5 stele au fost in numar de 31 cu doua mai mult ca la 31 iulie 2013), iar cele cu 4 stele au fost 267 cu 15 mai multe decat la 31 iulie 2013).

INTERVIU Creative Coffee, un startup pentru antreprenorii creativi dezvoltat la Iasi si extins pe mai multe continente

De trei ani, Oana Filip, absolventa de Comunicare si Relatii Publice la Universitatea Al. Cuza din Iasi, coordoneaza unul dintre cele mai indraznete startup-uri din zona Moldovei, Creative Coffee.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )