Libnet.ro
UNICEF

18:45

Business B1 la zi: Kingfisher, vanzari de 84,3 milioane euro in primele noua luni (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Kingfisher, vanzari de 84,3 milioane euro in primele noua luni (VIDEO)

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher a inregistrat vanzari in valoare de 68 milioane de lire sterline in Romania 84,3 milioane euro) in primele noua luni ale anului fiscal 2014/2015, perioada. continuă pe B1

Kingfisher, vanzari de 84 milioane euro in Romania in primele noua luni ale anului fiscal. T3, mai slab cu 25% fata de 2013

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher a inregistrat vanzari in valoare de 68 milioane de lire sterline in Romania 84,3 milioane euro) in primele noua luni ale anului fiscal 2014/2015, perioada februarie-octombrie, pierderile situandu-se la 9.

evoMAG.ro a avut vanzari de doua milioane euro de Black Friday

Magazinul online evoMAG a inregistrat vanzari totale de doua milioane euro in cele trei zile ale campaniei de Black Friday, numarul de produse vandute fiind de peste 20. Magazinul online a avut anul trecut afaceri de 11,5 milioane euro si numarul de produse aflate la vanzare este de 120.

Opel beneficiaza de investitii de peste 745 milioane euro pentru un nou SUV si noi motoare si transmisii

Grupul american General Motors GM) pompeaza sume de bani importante in Opel pana in 2020, astfel ca marca germana va beneficia de investitii totale de 745 milioane euro pentru a produce un nou SUV de mari dimensiuni si noi motoare si transmisii, reiese dintr-un anunt al directorului general executiv CEO) al GM, Mary Barra.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

NEPI isi majoreaza capitalul cu 150 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a atras, ieri, 150 milioane euro, in urma unei majorari de capital, derulata printr-o oferta accelerata, banii urmand sa fie utilizati pentru achizitia centrului comercial Promenada Mall din Capitala, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MarketOnline a vandut de peste doua milioane euro de Black Friday

Magazinul MarketOnline. ro a vandut in cele trei zile ale campaniei de Black Friday in valoare de 9 milioane lei, cele mai cautate produse fiind televizoarele cu diagonale mari, laptopurile, electrocasnice si articolele de ingrijire personala. Compania spune ca 80% dintre stocuri s-au terminat in prima zi, iar valoarea medie a comenzii a crescut cu 30% fata de 2013.

Profitul brut al Piraeus Bank Romania a crescut cu 88%, la 6,8 milioane euro

Profitul brut al Piraeus Bank Romania a urcat cu 88% in primele noua luni, la 6,8 milioane de euro, de la 3,6 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, sustinut mai ales de scaderea provizioanelor si cresterea volumului de credite acordate.

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 003,99 lei 2. 283,64 euro).

ETI va investi 40 milioane euro intr-o fabrica de biscuiti si prajituri la Craiova

ETI, una dintre cele mai mari companii din industria alimentara din Turcia, va investi 40 de milioane de euro la Craiova, in prima sa fabrica din strainatate, care va fi deschisa in octombrie anul viitor si va produce biscuiti si prajituri.

Lichiditate de peste 1,95 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 579,07 lei 1. 039,52 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2365 seconds )