Libnet.ro
UNICEF

21:30

Busoi: OUG 6/2017 este cea mai mare teapa pe care o da PSD bugetului Romaniei dupa teapa Bancorex

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Busoi: OUG 6/2017 este cea mai mare teapa pe care o da PSD bugetului Romaniei dupa teapa Bancorex

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, a declarat, sambata, la Baia Mare, ca parlamentarii liberali vor face tot ce se poate legal pentru a opri aprobarea Ordonantei de urgenta 6/2017, prin care Ministerul Dezvoltarii condus de. continuă pe Wall-Street Ro

Decizia de a imparti 30 miliarde lei pe credite de angajament - cea mai mare teapa a PSD

Secretarul general interimar al PNL Cristian Busoi sustine ca cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu ii aloca autoritatilor locale vor reveni alesilor social-democrati, avand in vedere ca termenul de depunere a acestor proiecte se incheie in doua zile, iar criteriile sunt necunoscute.

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat.

Exista riscul ca deficitul bugetar al Romaniei sa aiba cea mai mare crestere din UE

Comisia Europeana CE) este ingrijorata ca tara noastra ar putea sa inregistreze, in acest an, cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, a avertizat, ieri, Angela Cristea, seful Reprezentantei CE in Romania.

E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc pentru centralele nucleare, impusa de guvernul german, transmite MarketWatch.

E.ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, dupa separarea diviziei Uniper

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc legata de centralele nucleare impusa de guvernul german, transmite.

Comisia Europeana, ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE, desi Guvernul a dat asigurari ca nu sunt motive de preocupare

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi s-au primit asigurari de la Guvern ca nu sunt motive de preocupare in acest sens.

Europarlamentarul Siegfried Muresan: Statul roman trebuie sa puna conditia intrarii in Schengen pentru a accepta Europa cu doua viteze. Cea mai mare greseala ar fi sa nu negociem in acest sens

Europa cu mai multe viteze nu este una gresita cu totul, iar Romania ar trebui sa negocieze cu propunerile presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat europarlamentarul Siegfried Muresan, la Strasbourg.

Cea mai mare biserica catolica din Moldova Evului Mediu a ajuns o ruina intr-un parc dintr-o comuna suceveana

Catedrala Catolica din Baia, cunoscuta si ca Biserica Sfanta Fecioara, a fost construita in anul 1410 de catre domnitorul Alexandru cel Bun. in secolul XVIII, catolicii din Baia au parasit localitatea, iar biserica a inceput sa se degradeze. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, fosta catedrala catolica a fost distrusa de localnici, in prezent aceasta fiind o ruina, in jurul careia autoritatile locale au construit un parc.

Generali creste dividendul cu 11%

Assicurazioni Generali SpA, cea mai mare companie italiana de asigurari, a decis sa majoreze cu 11% dividendele pe care le plateste pentru 2016, an in care a inregistrat cel mai mare profit net din ultimii noua ani.

Cea mai DISTINSA pisica. Cu cata eleganta sta asezata (VIDEO)

Cea mai simpatica pisica este cea din imginile urmatoare. Cel mai probabil, pisica isi admira atat de mult stapanii incat vrea sa le urmeze exemplul. Cel putin cel legat de modul .

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )