Libnet.ro
UNICEF

23:15

Buzau: PSD pierde alegerile in fata USR-Plus. Primar PSD: Este un vot contra conducerii partidului!

Antena3 Antena3,
Buzau: PSD pierde alegerile in fata USR-Plus. Primar PSD: Este un vot contra conducerii partidului!

In municipiul Buzau, Alianta USR PLUS a obtinut 24,06% din voturi, urmata de PSD cu 23,09%, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei municipale a PSD, primarul orasului,. continuă pe Antena3

Rezultate europarlamentare Valcea. PSD pierde alegerile intr-un judet rosu. PNL castiga la mustata

Valcea, cunoscut pana acum ca un judet rosu, a fost castigat de liberali, dupa cum arata rezultatele partiale. Mai mult, municipiul resedinta de judet condus de un primar PER care i-a indemnat pe localnici sa mearga cu PSD a fost castigat de USR-PLUS.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Daca partidul ia sub 30% si pierde alegerile, Dragnea trebuie sa demisioneze

PSD nu se dezminte. La primele semne de slabiciunea au aparut atacurile din interior. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, spuneca in cazul in care PSD va pierde alegerile si va obtine un scor de sub 30, atunc.

PSD a castigat alegerile in judetul Buzau, insa le-a pierdut in municipiul resedinta

Social-democratii au obtinut la scrutinul de duminica 33,4% din voturile buzoienilor, urmati de PNL cu 22%, USR-PLUS 14,4% si ALDE 6,7%. Social democratii au insa si un motiv de ingrijorare.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PSD pierde in orasele din Vaslui

Partidul Social Democrat a pierdut, in premiera, alegerile in orasele din judetul Vaslui, potrivit numaratorii paralele, formatiunea nereusind sa se claseze pe primul loc in preferintele electoratului in.

PSD castiga alegerile europarlamentare in satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

Biroul Electoral Judetean Timis continua centralizarea voturilor de la alegerile europarlamentare si referendum. Cifrele din Dobresti, satul natal al Patriarhului Daniel, arata ca aici PSD a castigat alegerile detasat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )