Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rezultate europarlamentare Valcea. PSD pierde alegerile intr-un judet rosu. PNL castiga la mustata

Adevărul Adevărul,
Rezultate europarlamentare Valcea. PSD pierde alegerile intr-un judet rosu. PNL castiga la mustata

Valcea, cunoscut pana acum ca un judet rosu, a fost castigat de liberali, dupa cum arata rezultatele partiale. Mai mult, municipiul resedinta de judet condus de un primar PER care i-a indemnat pe localnici sa mearga cu PSD a fost castigat de USR-PLUS. continuă pe Adevărul

Buzau: PSD pierde alegerile in fata USR-Plus. Primar PSD: Este un vot contra conducerii partidului!

In municipiul Buzau, Alianta USR PLUS a obtinut 24,06% din voturi, urmata de PSD cu 23,09%, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei municipale a PSD, primarul orasului,.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Daca partidul ia sub 30% si pierde alegerile, Dragnea trebuie sa demisioneze

PSD nu se dezminte. La primele semne de slabiciunea au aparut atacurile din interior. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, spuneca in cazul in care PSD va pierde alegerile si va obtine un scor de sub 30, atunc.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PSD pierde in orasele din Vaslui

Partidul Social Democrat a pierdut, in premiera, alegerile in orasele din judetul Vaslui, potrivit numaratorii paralele, formatiunea nereusind sa se claseze pe primul loc in preferintele electoratului in.

Rezultate Europarlamentare in judetul Hunedoara. PSD a fost spulberat in Deva. Cum s-a votat in restul oraselor

Rezultate partiale la alegerile europarlamentare, in judetul Hunedoara: PNL a obtinut cel mai bun scor in Deva, insa a pierdut in fata PSD in Valea Jiului.

Rezultate europarlamentare. PNL se distanteaza, PSD ramane pe locul doi. Cat a scos Alianta USR-PLUS. Ce schimbari sunt in coada clasamentului

Biroul Electoral Central a anuntat ca, dupa ce au fost numarate 96,82% din voturile de la alegerile europarlamentare, primul partid clasat e PNL, cu un scor de 26,35%, fiind secondat de PSD, formatiune care a strans 23,16%.

Rezultate europarlamentare. Tsipras sufera o infrangere usturatoare cu cateva luni inainte de alegerile legislative, in timp ce coalitia lui Merkel este in picaj

Conservatorii din partidul Noua Democratie au castigat alegerile europarlamentare desfasurate duminica in Grecia, provocand o infrangere grea premierului de stanga in exercitiu Alexis Tsipras, arata un sondaj efectuat la iesirea de la urne, transmite Reuters. in Germania, coalitia CDU/CSU a cancelarului Angela Merkel este in picaj.

Rezultate europarlamentare. Partidul premierului bulgar, pe primul loc. in Slovacia castiga liberalii

Partidul GERB a obtinut cele mai multe voturi in alegerile europarlamentare desfasurate duminica in Bulgaria, releva sondajele la iesirea de la vot date publicitatii la scurt timp dupa incheierea scrutinului. in Slovacia a castigat coalitia liberala pro-europeana a presedintei Zuzana Caputova.

Rezultate europarlamentare. Partidul premierului bulgar, pe primul loc

Partidul GERB a obtinut cele mai multe voturi in alegerile europarlamentare desfasurate duminica in Bulgaria, releva sondajele la iesirea de la vot date publicitatii la scurt timp dupa incheierea scrutinului.

PSD castiga alegerile europarlamentare in satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

Biroul Electoral Judetean Timis continua centralizarea voturilor de la alegerile europarlamentare si referendum. Cifrele din Dobresti, satul natal al Patriarhului Daniel, arata ca aici PSD a castigat alegerile detasat.

Rezultate europarlamentare. Social-democratii si socialistii, castigatori in Danemarca, respectiv Spania

Partidul Social-Democrat danez a castigat alegerile europene, cu 23,6% din voturi, in timp ce Partidul Socialist Muncitoresc a invins in scrutinul din Spania cu 28-30% din voturi, arata primele estimari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )