Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buzau: Transportul public in comun, in pericol din cauza crizei financiare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buzau: Transportul public in comun, in pericol din cauza crizei financiare

Pe cat de mult prinsese viteza in ultimii ani, pe atat de mult este acum incetinit. Este vorba despre transportul public in comun din municipiul Buzau, dar si in 11 comune din jurul orasului care este pus in pericol din cauza crizei financiare provocate de pandemia de coronavirus. Mai exact, dupa ce in ultimii ani societatea de transport public in comun din subordinea primariei municipiul Buzau, respectiv TransBus, s-a extins si in localitatile din jurul municipiului acum nu mai poate face situatiei din cauza ca nu se mai poate sustine financiar. continuă pe Ziarul Bursa

Disneyland Paris: Redeschiderea este amanata pentru 2 aprilie din cauza Covid-19

Disneyland Paris, principala destinatie turistica privata din Europa, si-a amanat data redeschiderii pana la 2 aprilie, din cauza crizei continue de sanatate de pe continent, potrivit unui comunicat de presa publicat luni pe contul sau de Twitter si citat de AFP.

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Speak si Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza tradarii de la Asia Express

Speak si Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza tradarii de la Asia Express. Ce se intampla intre cei doi colegi de emisiune, cititi in randurile de mai jos. Speak si Sorin Bontea s-au certat in fata fanilor. Motivul, unele neajunsuri de la Asia Express intre Sorin Bontea si Speak au loc replici .

Italia vrea sa dea in judecata Pfizer din cauza vaccinului anti-covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Ce se intampla cu vaccinul anti-covid de la Pfizer si de ce vor autoritatile italiene sa dea in judecata compania americana Pfizer. Autoritatile italiene intentioneaza sa intreprinda in perioada imediat urmatoare, actiuni in instanta impotriva companiei americane Pfizer, cea responsabila de livrarea dozelor de vaccinuri anti-Covid-19. Vaccinul anti-covid in Italia Decizia autoritatilor italiene vine ca .

Saveta Bodgan sufera din cauza frigului din apartament. Artista recurge la solutii de pe vremuri

Frigul din apartamentele bucurestene a afectat-o si pe celebra cantareata Saveta Bogdan. Din cauza problemelor retelei de termoficare a orasului, artista in varsta de 75 de ani este nevoita sa caute.

Un nou val de COVID-19 ar putea lovi Franta, din cauza noilor mutatii ale virusului mai contagioase

Un nou val de COVID-19 ar putea lovi Franta, avertizeaza specialistii din domeniul medical. Raspandirea noului coronavirus in Franta ar putea sa se accelereze rapid in lunile urmatoare din cauza aparitiei.

Vremea rea face probleme in totata tara. Un tren plin de calatori a ramas blocat in drum spre Bucuresti, din cauza gerului (VIDEO)

Vremea rea face probleme pe calea ferata. Un tren plin de calatori a ramas blocat in aceasta dimineata, in drum spre Bucuresti, din cauza gerului. Trenul, care circula de la Craiova catre Bucuresti , s-a.

Circulatie feroviara intrerupta in Arad, din cauza unei sine deformate de frig

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 200 Arad - Deva, in zona statiei Milova, judetul Arad, deoarece, din cauza conditiile meteo nefavorabile a fost deformata sina. Autoritatile intervin la fata locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulatia a fost reluata insa cu o restrictie de viteza de 30 kmh in zona respectiva.

Peste 80% dintre angajatii celei mai mari fabrici de medicamente din tara vor sa se vaccineze, dar multi nu s-au putut inscrie din cauza problemelor cu platforma online

Peste 60% dintre angajatii fabricilor de medicamente din Romania sunt decisi sa se vaccineze impotriva COVID-19, insa o mare parte dintre ei nu s-au putut inscrie pana in acest moment din cauza problemelor cu platforma online de programare la vaccinare, a declarat pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO Terapia Cluj si presedintele Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER). La Terapia Cluj spre exemplu, cel mai mare producator de medicamente din tara, pe listele interne pentru vaccinare s-au inscris aproape 80% dintre cei 900 de angajati.

Capitoliul din SUA, inchis din cauza unei amenintari in domeniul securitatii

Capitoliul din Washington a fost inchis, din cauza unei amenintari la adresa securitatii, luni, cu doua zile inaintea investirii lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2448 seconds )