Libnet.ro
UNICEF

13:15

Buzaul a devenit judetul cu cei mai multi someri din tara

Adevărul Adevărul,
Buzaul a devenit judetul cu cei mai multi someri din tara

Clasamentul publicat de Agentia Nationala a Fortei de Munca arata ca in judetul Buzau este inregistrat cu cea mai mare rata a somajului, 7,15%. continuă pe Adevărul

Vin scumpirile peste romani. Pentru ce vor scoate mai multi bani din buzunar desi sunt saraci

Vesti proaste pentru toti romanii: vine un val de scumpiri in cateva zile. Cele mai mari preturi se vor inregistra la alimente si carburanti. Mai pe scurt, vin scumpirile peste romani fix la doua lucruri esentiale pentru ei. Vin scumpirile peste romani la carne si carburanti Din pacate, avem o veste proasta pentru toti romanii .

Navalnii, Putin, Schroder si cei mai puternici oameni din lume (DW)

Politica e si despre putere. Cine e cel mai puternic om din lume? Liderul american, s-a spus. Or, el e obligat sa dea socoteala de care dictatorii sunt mult timp scutiti. Dar si lor le e frica: de adevarul din cuvinte, scrie Petre M. Iancu, intr-o opinie publicata de DW.

Peste 120 de oameni infectati cu bacterii din spital, in plina pandemie, la Botosani. Cei mai multi s-au infectat dupa operatii

Peste 120 de botosaneni s-au ales, anul acesta, cu infectii din spitale. Cei mai multi au luat bacterii dupa interventii chirurgicale. Nu au scapat nici mamele sau nou-nascutii de la Maternitatea. Culmea, infectiile nosocomiale s-au suprapus si cu pandemia de COVID-19.

Navalnii, Putin, Schroder si cei mai puternici oameni din lume

Politica e si despre putere. Cine e cel mai puternic om din lume? Liderul american, s-a spus. Or, el e obligat sa dea socoteala de care dictatorii sunt mult timp scutiti. Dar si lor le e frica: de adevarul din cuvinte.

Copiii care au condus lumea. Cei mai tineri regi din istorie

In contexte mai putin fericite, copiii din unele familiile regale au mostenit tronul inca din primele zile de viata. Teoretic, pentru ca practic alti membri ai familiei sau cunoscuti au preluat responsabilitatile ce le reveneau micutilor.

Premiera: Mai multi jandarmi decat pelerini in curtea Mitropoliei Iasi, la moastele Sf. Parascheva Mitropolia a cerut modificarea restrictiilor pentru cei din alte localitati

La Catedrala Mitropolitana din Iasi s-a inregistrat o premiera in istoria organizarii post-decembriste a pelerinajului la hramul Sfintei Parascheva. Au fost mai multi jandarmi decat pelerini prezenti la rand, grupati in echipe care controlau fiecare punct de acces in curte. Totodata, este pentru prima data cand baldachinul, amplasat in curtea interioara, sta gol de doua zile si fara racla Sfintei, in contextul masurilor stricte impuse din cauza pandemiei de COVID-19, scrie Ziarul de Iasi. Publicatia maia noteza ca Mitropolia a cerut ca abrogarea deciziei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care este restrictionat accesul pelerinilor din alte localitati, fiind asteptat un raspuns de la CNSU.

EXCLUSIV Adriana Iliescu si-a pregatit inmormantarea deja! Cate mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din Bucuresti

In varsta de 83 de ani, cea mai batrana mama din Romania a pregatit totul pentru momentul in care va trece in nefiinta, inclusiv hainele cu care va fi imbracata. A devenit mama la 65 de ani Si-a dorit nespus sa aiba un copil, insa soarta nu a fost deloc blanda cu ea. Cu ultimele .

Fiul pastorului Richard Wurmbrand, unul dintre cei mai influenti crestini: Tata a convins nemti sa-i ajute pe evreii persecutati de regimul Antonescu

Mihai Wurmbrand, fiul pastorului Richard Wurmbrand, povesteste cum blandetea si personalitatea umila a tatalui sau au fost atat de puternice incat a reusit sa-i convinga si pe cei mai potrivnici sa i se alature intr-un scop mai bun, acela de a salva evreii asupriti.

Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani. Ce tragedie s-a napustit asupra lui

Andy Warhol si-a pus amprenta asupra culturii pop, astfel ca viata sa personala a fost la fel de exuberanta precum arta sa. Afla in acest articol mai multe detalii. Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani La cina, atentia imi este atrasa de un barbat care sta vizavi de .

Directorul celui mai mare colegiu din Suceava a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judetul Suceava, Colegiul National Mihai Eminescu, in varsta de 54 de ani, a murit dupa ce fusese depistat pozitiv la testul COVID, transmite Mediafax. El avea si boli asociate, iar decesul a venit dupa 25 de zile de spitalizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )