Libnet.ro
UNICEF

07:15

BVB Mai mult de doua treimi din rulaj, asigurat de Banca Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Mai mult de doua treimi din rulaj, asigurat de Banca Transilvania

Prima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost marcata de o noua prabusire a cotatiilor principalelor actiuni listate pe panoul principal de la BVB, cele mai mari deprecieri fiind avute de societatile financiar-bancare de la bursa autohtona, asta in urma declaratiilor aparute in spatiul public cu privire la modul de calcul si plata a taxei pe active aplicata bancilor. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Peste 50% din rulaj asigurat de Banca Transilvania

A patra scadere consecutiva pentru indicii BVB Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de vineri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de 42,62 milioane de lei, sub valoarea medie zilnica inregistrata anul trecut, de circa 46 de milioane de lei, aceasta fiind cea de-a patra sedinta bursiera consecutiva in care cosurile de actiuni se depreciaza.

Doua treimi dintre angajati viseaza la un job nou in fiecare secunda. Ce spun expertii in cariera

Daca esti dintre cei care viseaza in fiecare zi la un nou loc de munca, nu esti singurul care face asta. Doua treimi dintre angajatii din SUA sunt nemultumiti de jobul pe care il au si isi petrec efectiv fiecare secunda din zi dorindu-si un alt loc de.

O ora de somn in plus poate face diferenta? Patru motive surprinzatoare pentru care ar trebui sa dormim mai mult

O ora de somn in plus poate face diferenta in viata noastra? Mai mult decat ne putem imagina, sunt de parere expertii. Studiile facute pana acum arata ca diferenta in plus sau in minus poate influenta sanatatea, dispozitia, greutatea si chiar viata sexuala.

Mersul la concerte te face sa traiesti mai mult

Conform unui studiu efectuat in Marea Britanie, mersul la concerte te poate ajuta sa traiesti mai mult! Oamenii de stiinta declara ca doar 20 de minute la un concert: pot duce la o crestere de pana la.

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

Washington Post: Colosalul stat politienesc digital din China creste chiar mai mult

China, care se lauda cu vreo 800 de milioane de utilizatori de internet, ii supune pe acestia celei mai ample operatiuni de cenzura din lume, care include si Marele Firewall ce blocheaza accesarea din tara a mii de site-uri straine. Cenzorii fac totodata politia oricarui tip de activitate digitala, iar cererile transmise platformelor de clipuri scurte ne ofera un mic indiciu cu privire la cum functioneaza toata treaba, potrivit unui editorial Washington Post, citat de Rador.

2019, anul in care antreprenorii vor concura mai mult pentru fonduri

Inceputul unui nou an este un prilej bun pentru a aduce in discutie trendurile din tehnologie care vor domina viitorul. Samsung a rugat cativa oameni din cadrul Samsung Next sa vorbeasca despre previziunile lor in ceea ce priveste avansul tehnologiei,.

INS: Inflatie de 3,3% in 2018! Ce preturi au crescut cel mai mult anul trecut?

Anul 2018 s-a incheiat cu o inflatie anuala de 3,3%, dupa ce in timpul anului a atins un varf de 5,4% mai - iunie). Scumpiri semnificative s-au inregistrat anul trecut la cartofi, cu aproape 40%, si gaze naturale, cu 16%. In schimb, ouale s-au.

Cod portocaliu de ninsori in doua zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila in orele urmatoare in judete din Transilvania si Banat. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )