Libnet.ro
UNICEF

17:16

Washington Post: Colosalul stat politienesc digital din China creste chiar mai mult

Hotnews Hotnews,
 Washington Post: Colosalul stat politienesc digital din China creste chiar mai mult

China, care se lauda cu vreo 800 de milioane de utilizatori de internet, ii supune pe acestia celei mai ample operatiuni de cenzura din lume, care include si Marele Firewall ce blocheaza accesarea din tara a mii de site-uri straine. Cenzorii fac totodata politia oricarui tip de activitate digitala, iar cererile transmise platformelor de clipuri scurte ne ofera un mic indiciu cu privire la cum functioneaza toata treaba, potrivit unui editorial Washington Post, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Washington Post: Anti-europenii au un plan de schilodire a Uniunii Europene

In teorie, alegerile parlamentare ale UE sunt cele mai internationale din lume. Castigatorii activeaza intr-un legislativ multinational PE). Ei vorbesc intre ei cu ajutorul a sute de translatori. Ei sunt membri ai unor partide transnationale: in cladirile PE din Bruxelles si Strasbourg, parlamentarii de centru-stanga din toata Europa tin de Partidul Socialistilor Europeni, cei de centru-dreapta de Partidul Popular European si asa mai departe, scrie Washington Post, citat de Rador.

IN 2019: Vanzarile auto pe piata din China vor creste lent

Piata auto chineza, cea mai mare din lume, ar urma sa inregistreze un ritm lent de crestere in 2019, deoarece expansiunea economica slaba ar putea afecta consumul, a avertizat Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), transmite Xinhua.

Vanzarile auto pe piata din China vor creste lent in 2019

Piata auto chineza - cea mai mare din lume - ar urma sa inregistreze un ritm lent de crestere in 2019, deoarece expansiunea economica slaba ar putea afecta consumul, a avertizat Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), transmite Xinhua, potrivit.

BURSELE DIN LUME Pietele internationale, speriate de declinul exporturilor din China

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, dupa aparitia unor date care arata ca exporturile Chinei s-au redus cu 4,4% in decembrie 2018 in ritm anual), in timp ce piata anticipa un plus de 3%.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )