Libnet.ro
UNICEF

10:45

BVB Scaderi pentru opt din cei noua indici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pentru opt din cei noua indici

Lichiditatea urca peste media anuala Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat scaderi in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, BET, reperul pietei noastre de capital incheind ziua in depreciere cu 0,36%, la 7. 935,06 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

ACCA: Opt din zece manageri estimeaza scaderi importante ale veniturilor si profitului companiilor

Opt din zece manageri isi exprima ingrijorarea privind efectele Covid-19 asupra personalului, productivitatii si a fluxului de numerar si estimeaza scaderi importante ale veniturilor si profitului companiilor, care vor dura pana la finalul anului, conform unui studiu realizat de ACCA - Association of Chartered Certified Accountants, pe un esantion de 10. 000 de profesionisti.

BVB Scaderi severe pentru indici

Rulaj de 9,7 milioane de euro, sub media zilnica a anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti au incheiat sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii cu deprecieri puternice, de peste 3%, in ton cu scaderile din pietele europene, care au fost afectate de temerile privind impactul cauzat economiei globale de pandemia de Covid-19.

Dosare penale pentru opt barbati care au folosit adeverinte de angajator false

Opt barbati din Bihor si Satu Mare au dosar penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si.

Guvernul mai face o platforma online. De data aceasta pentru romanii din diaspora

Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, Ministerul Afacerilor de Externe si Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni si organizatia neguvernamentala Code for Romania, a lansat o noua platforma online, componenta a initiativei de sprijin pentru combaterea efectelor COVID-19, Diaspora Hub, informeaza Guvernul. DiasporaHub. ro este a cincea platforma online deschisa de Guvern in partenriat cu organizatia Code for Romania, de cand a inceput epidemia de coronavirus.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca vin in tara, vor sta in carantina institutionalizata, nu la domiciliu

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a transmis romanilor din diaspora ca, daca se intorc in tara, vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata.

CEC Bank: Refinantari la creditele de nevoi personale pentru salariatii din spitalele care lupta impotriva COVID-19

CEC Bank, ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19, conform Ordinului 5552020 publicat in Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in lei, in conditii foarte avantajoase: dobanda fixa de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )