Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cadavrele a trei persoane au fost descoperite intr-un apartament din Chisinau

Adevărul Adevărul,
Cadavrele a trei persoane au fost descoperite intr-un apartament din Chisinau

Doi barbati si o femeie, de 49, 63, respectiv 38 de ani, au fost gasiti morti, duminica seara, intr-un apartament din sectorul Rascani, municipiul Chisinau. continuă pe Adevărul

Trei cadavre au fost descoperite intr-un apartament din Chisinau

Doi barbati si o femeie, de 49, 63, respectiv 38 de ani, au fost gasiti morti, duminica seara, intr-un apartament din sectorul Rascani, municipiul Chisinau.

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Iasi. Trei persoane au fost transportate la spital cu arsuri si intoxicatii cu fum

Pompierii au intervenit sambata dupa-amiaza pentru a stinge un focul dintr-un apartamanet din cartierul iesean Nicolina.

Accident grav in Cluj, provocat de un taximetrist! Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident rutier petrecut in Cluj-Napoca, in care a fost implicat un taximetru. Potrivit Politiei, soferul unui taximetru, un barba.

Descoperire macabra intr-un apartament din Pitesti! Un barbat si copilul sau, gasiti impuscati

Un barbat si copilul sau, de aproape trei ani, au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Cei doi erau incuiati in locuinta, iar mama copilului a cerut ajutorul pompierilor pentru deblocarea.

Descoperire socanta intr-un apartament din Pitesti. O femeie a fost gasita fara suflare. Victima avea banda adeziva pe fata

Descoperire socanta intr-un apartament din Pitesti. O femeie de 72 de ani a fost gasita fara suflare in apartament, avand banda adeziva pe fata. Medicii chemati de urgenta au fost nevoiti sa.

Trei persoane din Iasi au ajuns la spital, in urma incendiului izbucnit intr-un bloc

Trei persoane au fost transportate la spital, doua fiind intoxicate cu fum si una prezentand arsuri, in urma unui incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza intr-un bloc din Iasi. Locatarii au iesit din imobil.

Alerta in Arad!14 bombe au fost descoperite la marginea orasului

Muncitorii care lucrau la decolmatarea canalului Muresel au descoperit sambata o bomba de aruncator, iar dupa ce oamenii au sunat la 112 la fata locului a ajuns echipa pirotehnica din cadrul ISU Arad care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )