Libnet.ro
UNICEF

16:45

Joe Biden si Kamala Harris au prezentat lista melodiilor alese pentru ceremonia de investire. Lady Gaga va interpreta imnul national al SUA (VIDEO)

B1 B1,
Joe Biden si Kamala Harris au prezentat lista melodiilor alese pentru ceremonia de investire. Lady Gaga va interpreta imnul national al SUA (VIDEO)

Desi ceremonia de inaugurare a noului presedinte american nu va mai putea strange acelasi numar de participanti, Joe Biden tot va sarbatori in stil mare. Presedintele ales al Statelor Unite si viitorul. continuă pe B1

Lista melodiilor de la ceremonia de investire a lui John Biden

Joe Biden si vice-presedinta sa Kamala Harris au urmat modelul lui Barack Obama si au dezvaluit lista de melodii pentru ceremonia de investire, care va avea loc miercuri, 20 ianuarie, la Washington, intr-un climat special din cauza Covid-19 si a unei securitati ridicate dupa violentele de la Capitoliu.

Ce va purta Kamala Harris la inaugurare? Iata propunerile designerilor!

Au mai ramas doar cateva zile pana cand Joe Biden si Kamala Harris isi vor prelua functiile de Presedinte si Vice-Presedinte al Americii. Ce va purta insa oare Kamala Harris la inaugurare? Iata propunerile designerilor.

Primul contact la nivel inalt dupa scrutin: Pence a vorbit cu viitorul vicepresedinte, Kamala Harris

Actualul vicepresedinte al SUA, Mike Pence, a discutat cu vicepresedintele-ales, Kamala Harris, pentru a-i oferi consultanta inainte de investitura, acesta fiind primul contact la nivel inalt intre cele doua administratii dupa scrutinul din noiembrie, potrivit publicatiei The Hill, citata de Mediafax. Totodata, AFP subliniaza nota de contrast al acestei conversatii cu relatia dintre Donald Trump si si presedintele ales Joe Biden.

Joe Biden a prezentat un plan de relansare a SUA in valoare de 1.900 de miliarde de dolari: Sanatatea natiunii noastre este in joc

Presedintele american ales Joe Biden, care urmeaza sa fie investit in functie saptamana viitoare, a prezentat joi seara un plan de relansare a Statelor Unite in valoare de 1. 900 de miliarde de dolari.

Cine va canta la inaugurarea lui Joe Biden

Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons si Jon Bon Jovi sunt artistii care vor sustine concerte cu ocazia inaugurarii lui Joe Biden in functia de Presedinte ales al Statelor Unite.

Joe Biden promite o serie de decrete inca din prima zi ca presedinte

Joe Biden va semna o serie de decrete inca din prima zi a presedintiei sale, miercuri, in special pentru a reangaja Statele Unite in Acordul de la Paris privind climatul, a anuntat sambata viitorul sef de cabinet, Ron Klain.

SUA, in tensiune. Washington arata ca o tabara baricadata, in asteptarea investirii presedintelui ales Joe Biden FOTO

Un barbat inarmat a fost arestat la Washington, in timp ce incerca sa treaca peste unul dintre numeroasele puncte de control de langa Capitol Hill, unde Joe Biden va depune juramantul in cateva zile. Capitala Washington arata ca un oras in asediu. Membrii Garzii Nationale au fost mobilizati in mai multe state americane, si garduri au fost instalate in jurul unor parlamente locale.

Joe Biden promite sa inceapa munca din prima zi la Casa Alba, pentru a repara daunele administratiei Trump

Joe Biden s-a angajat sa semneze o serie de ordine executive inca din prima zi a presedintiei sale, in timp ce fortele de ordine se mobilizeaza in Statele Unite in vederea prevenirii oricaror incidente violente cu prilejul ceremoniei de investire a presedintelui american de miercuri, 20 ianuarie, informeaza AFP. Presa americana a relatat deja cazul unui barbat inarmat care a fost arestat in apropierea Capitoliului.

Joe Biden nominalizeaza diplomati veterani pentru posturi de top din Departamentul de Stat al SUA

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a nominalizat-osambatape Wendy Sherman o veterana in materie de politica externa a SUA si o negociatoare-cheie pentru acordul nuclear cu Iranul pentru a.

Trump va parasi Washingtonul cu cateva ore inainte de investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Presedintele in functie, Donald Trump, paraseste Washingtonul in dimineata zilei de miercuri, cu cateva ore inaintea inaugurarii mandatului succesorului sau, democratul Joe Biden, pe care inca nu l-a felicitat pentru castigarea alegerilor, conform AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )