Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Adevărul Adevărul,
Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta.

Plangere penala depusa de fiica primului gorjean rapus de noul coronavirus. Fiica pensionarului acuza spitalul ca nu l-a ingrijit corespunzator pe tatal sau

Fiica pensionarului din Tismana care a murit, marti, 7 aprilie, in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si diagnosticat dupa doua zile cu noul coronavirus, a depus o plangere penala.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

FOTO Alba Iulia devine centru regional pentru testare COVID 19. Al doilea aparat a fost pusin functiune la spitalul judetean de urgenta

Un nou aparat de testare RT-PCR instalat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia va creste capacitatea de testare pentru COVID-19 cu aproximativ 400 de teste pe zi.

Spitalul Judetean de Urgenta Deva a iesit din carantina si va putea interna pacienti cu coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Deva a iesit din carantina, iar pacientii depistati pozitiv cu coronavirus si cei suspecti de infectie sa poata fi internati aici.

Rapus de COVID-19 la 41 de ani. Barbatul aflat de la intoarcerea din Anglia intr-un centru de carantina din Ranca nu a avut niciun simptom

Barbatul in varsta de 41 de ani, aflat intr-un centru de carantina din statiunea montana Ranca, judetul Gorj, si care a murit, dupa ce i s-a facut rau, la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, era infectat cu noul coronavirus, potrivit rezultatului testului care i-a fost facut.

Cadrele medicale din Spitalul Judetean sunt testate pentru COVID 19: 99% dintre cei testati sunt negativi

O ampla actiune de testare a personalului medical si auxiliar din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Ap. Andrei Constanta a fost demarata saptamana trecuta si este in plina desfasurare.

Tanarul din Gorj a venit cu bratele pline de flori pentru cadrele medicale. Este modul sau de a-si arata recunostinta (FOTO)

Gesturi simple, dar care in aceste vremuri grele cantaresc enorm. Un tanar din localitatea Ticleni, judetul Gorj, a venit incarcat cu brate de flori pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

Scandal la spitalul din Braila. in mediul online au aparut imagini cu un instructaj la care s-au inghesuit zeci de cadre medicale pe holul unitatii medicale

Prefectul judetului Braila a cerut inlocuirea asistentului coordonator din corpul B al Spitalului de Urgenta dupa ce acesta ar fi organizat un instructaj pe holurile spitalului, inconjurat de zeci de cadre medicale, pe motiv ca ar fi incalcat astfel protocolul aplicabil in astfel de situatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )