Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Adevărul Adevărul,
Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta. continuă pe Adevărul

FOTO Alba Iulia devine centru regional pentru testare COVID 19. Al doilea aparat a fost pusin functiune la spitalul judetean de urgenta

Un nou aparat de testare RT-PCR instalat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia va creste capacitatea de testare pentru COVID-19 cu aproximativ 400 de teste pe zi.

Un medic militar detasat la Spitalul Judetean Suceava, infectat cu coronavirus

Un medic militar detasat de la Cluj la Spitalul Judetean Suceava a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, anunta stirisuceava. net. Informatia a fost confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a precizat ca este vorba despre un medic anestezist, care a intrat in contact cu alte patru cadre medicale, testate negativ la acest moment.

Spitalul Judetean de Urgenta Deva a iesit din carantina si va putea interna pacienti cu coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Deva a iesit din carantina, iar pacientii depistati pozitiv cu coronavirus si cei suspecti de infectie sa poata fi internati aici.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Ce dezastru a descoperit Armata la Spitalul Judetean Suceava. Au trecut printr-un soc extrem. Viata lor si a pacientilor lor a fost pusa in pericol

Referitor la situatia in care se afla Spitalul Judetean din Suceava, care a fost atacat de noul coronavirus, MApN a realizat un interviu cu Ionel Oprea, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si colonel medic Daniel Derioiu, managerul interimar al spitalului.

Electrica Furnizare - sponsorizare de 30 de mii de euro pentru Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin

Electrica Furnizare continua sustinerea eforturilor celor care lupta in prima linie cu noul Coronavirus si acorda o sponsorizare, in valoare de 30. 000 euro, Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin, unitatea sanitara care va prelua cazurile cu infectii COVID-19 din zona in care isi desfasoara activitatea, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Cati pacienti cu Covid sunt tratati la Spitalul Judetean Deva

Numarul pacientilor cu coronavirus, internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, a crescut simtitor, dupa iesirea din carantina.

Suspect de infectare cu coronavirus, disparut din Spitalul Judetean Buzau

Un barbat suspect de COVID-19 a parasit Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, unde se afla internat. in cauza a fost deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )