Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cainele-robot care poate fi cumparat la pret mai mic decat dai pe-o masina Tesla

Playtech Playtech,
Cainele-robot care poate fi cumparat la pret mai mic decat dai pe-o masina Tesla

In ultimele luni, Boston Dynamics si-a vandut robotul Spot ca sa fie folosit la patrulat si supravegheat spatii publice. Acelasi robot poate fi acum cumparat, in Statele Unite ale Americii. continuă pe Playtech

OMS, in alerta: Un nou virus ucigas poate fi mai mortal decat COVID-19. Detalii despre focarul de Nipah

Organizata Mondiala a Sanatatii OMS) este in alerta dupa ce un noul virus Nipah poate fi mult mai mortal decat pandemia de COVID-19. NIV a fost localizat in Kampung Sungai Nipah Malaezia) in 1998, iar.

Firea insista pentru redeschiderea teatrelor: Nu sunt mai periculoase decat bisericile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca nu intelege motivele pentru care Guvernul a decis ca teatrele sa ramana inchise, motivand ca nu sunt mai periculoase decat bisericile. Firea anunta ca va redeschide teatrele de luni Reactia Grupului de Comunicare Strategica: Primarul nu poate emite un act contrar legilor in vigoare.

Cosmar pentru copii unui preot. Un hot a intrat peste ei si a dat foc la casa. Cel mai mic are numai doi ani

Casa unui preot din judetul Botosani a fost calcata de hoti ziua-namiaza mare. Preotul se afla la cules lucerna iar hotul a intrat peste copii acestuia, cel mai mic avand numai doi ani. Hotul a dat foc la casa. Politia inca il cauta.

Portofelul romanilor, mai gros decat al ungurilor, grecilor si bulgarilor. Cu cat ne-a crescut puterea de cumparare

Portofelul romanilor, masurat din punct de vedere al consumului si puterii de cumparare, a fost mai gros decat cel al ungurilor, grecilor si bulgarilor, dar la egalitate cu polonezii, arata datele privind consumul individual efectiv AIC) publicate joi de Eurostat.

Regiunea Bucuresti - Ilfov genereaza un PIB mai mare decat cel al Bulgariei, Serbiei sau Croatiei

Regiunea Bucuresti-Ilfov are un produs intern briut PIB) mai mare decat cel al Bulgariei, Serbiei s.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Coronavirus in Romania: Numarul real de imbolnaviri este probabil de 10, chiar de 20 de ori mai mare decat cel indicat de statisticile oficiale - Rafila

Numarul real de imbolnaviri cu noul coronavirus in Romania este probabil de 10, chiar de 20 de ori mai mare decat cel indicat de statisticile oficiale, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie. Aceasta inseamna ca persoanele asimptomatice reprezinta o parte insemnata in randul pacientilor cu COVID-19.

Alexandru Rafila: Numarul real de cazuri de COVID-19 in Romania este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat la Digi24 ca estimeaza ca numarul real de imbolnaviri cu COVID-19 in Romania sa fie de 10, sau chiar de 20 de ori mai mare decat cel din statisticile oficiale. Acesta a explicat ca ar fi vorba de persoane asimptomatice.

Mai catolici decat Papa cu masca

Pandemia de coronavirus, riscul de infectare si poate masurile stricte de prevenire a cresterii numa.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden isi creste avansul in sondaje fata de Donald Trump. Capitolul la care democratul sta mai prost decat republicanul

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, singurul candidat democrat ramas in cursa pentru Casa Alba, si-a marit avansul la 13% fata de presedintele in exercitiu Donald Trump, aflat totodata la cea mai scazuta rata de aprobare din ultimele opt luni, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )