Libnet.ro
UNICEF

11:30

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Playtech Playtech,
Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu. continuă pe Playtech

Lovitura pentru internauti! Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de piraterie din Romania a fost inchis

Domeniul unuia dintre cele mai cunoscute si populare site-uri de piraterie din Romania a fost sechestrat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justie. Site-ul continea seriale si filme oferite.

Misterul Lagunei Roz, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant - GALERIE FOTO

Nisipul alb si apa roz fac din acest loc un adevarat colt de Rai, despre care multi cred ca este prea frumos ca sa existe in realitate si ca fotografiile postate pe Internet sunt trucate ca sa arate ca.

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi [].

Unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii propune saptamana de munca de TREI zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile.

Misterul Lagunei Roz, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant FOTO VIDEO

Nisipul alb si apa roz fac din acest loc un adevarat colt de Rai, despre care multi cred ca este prea frumos ca sa existe in realitate si ca fotografiile postate pe Internet sunt trucate ca sa arate ca dintr-o lume fantastica. Laguna Roz este insa cat se poate de reala si exista o explicatie stiintifica pentru incredibila nuanta a apei.

Accident grav pe una dintre cele mai aglomerate rute de navigatie maritima din lume

Trei angajati ai pazei de coasta din Turcia au decedat miercuri dupa ce nava lor a intrat in coliziune cu o nava destinata transportului de marfuri in vrac bulk-carrier n. r. ) in.

CBRE Romania: Proprietatile din retail si spatiile de birouri - cele mai tranzactionate

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare.

Cum sa cresti ca om. Sfaturi din secolele trecute, de la unul dintre cei mai mari maestri de arte martiale

Necunoscut omului de rand, numele lui Morihei Ueshiba 1883-1969) a scris istorie in lumea artelor martiale. E considerat unul dintre cei mai mare maestri de arte martiale din lume. A creat Aikido, un alt stil de arte martiale, care se traduce prin Arta Pacii, un alt mod de a privi si intelege viata. Aikido combina artele martiale cu psihologia si credintele religioase.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )