Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Playtech Playtech,
Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care []. continuă pe Playtech

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi [].

Lovitura pentru internauti! Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de piraterie din Romania a fost inchis

Domeniul unuia dintre cele mai cunoscute si populare site-uri de piraterie din Romania a fost sechestrat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justie. Site-ul continea seriale si filme oferite.

Accident grav pe una dintre cele mai aglomerate rute de navigatie maritima din lume

Trei angajati ai pazei de coasta din Turcia au decedat miercuri dupa ce nava lor a intrat in coliziune cu o nava destinata transportului de marfuri in vrac bulk-carrier n. r. ) in.

Misterul Lagunei Roz, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant - GALERIE FOTO

Nisipul alb si apa roz fac din acest loc un adevarat colt de Rai, despre care multi cred ca este prea frumos ca sa existe in realitate si ca fotografiile postate pe Internet sunt trucate ca sa arate ca.

Sindromul Alice in Tara Minunilor - una dintre cele mai enigmatice tulburari neurologice

Denumit dupa celebrul volum al lui Lewis Carroll, sindromul Alice in Tara Minunilor are manifestari la fel de ciudate ca si personajul principal al cartii. Asa cum Alice devine in poveste ba foarte mica, ba uriasa, la fel si pacientul diagnosticat cu aceasta tulburare are halucinatii vizuale sau senzoriale care il fac sa simta ca intregul corp sau doar anumite parti ale acestuia au crescut ori s-au micsorat subit.

HTC Desire 10 Pro si Lifestyle sunt cele mai frumoase smartphone-uri de la HTC

HTC pare sa-si revina in 2016, dupa ce anul 2014 nu a fost unul deloc bun pentru compania taiwaneza. HTC 10 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta, iar HTC Desire 10 Pro va fi unul dintre cele mai frumoase. HTC va lansa cateva smartphone-uri noi in perioada urmatoare si toate fac [].

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

Misterul Lagunei Roz, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant FOTO VIDEO

Nisipul alb si apa roz fac din acest loc un adevarat colt de Rai, despre care multi cred ca este prea frumos ca sa existe in realitate si ca fotografiile postate pe Internet sunt trucate ca sa arate ca dintr-o lume fantastica. Laguna Roz este insa cat se poate de reala si exista o explicatie stiintifica pentru incredibila nuanta a apei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )