Libnet.ro
UNICEF

12:15

Calamitate pentru 43 de orase din Romania. Anunt ireal facut de Ludovic Orban

România Liberă România Liberă,
Calamitate pentru 43 de orase din Romania. Anunt ireal facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai. continuă pe România Liberă

Peste 30 de cumparatori si-au manifestat interesul pentru activele CEZ din Romania

Peste 30 de potentiali cumparatori si-au manifestat interesul pentru a cumpara activele CEZ din tara noastra, a informat marti grupul ceh de utilitati in raportul privind rezultatele pe primele noua luni.

IMAGINI SOC: MONICA ANGHEL, DESFIGURATA! CLIPE GROAZNICE pentru indragita artista din ROMANIA

Monica Anghel a fost pur si simplu desfigurata! Chiar artista a publicat imaginea horror, pe pagina ei de Facebook.

Rezultate Loto 6 din 49. Anunt-soc despre numerele de duminica, 10 noiembrie 2019, facut de Loteria Romana

Loteria Romana organizeaza noi extrageri Loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc, atat in zilele de joi, cat si duminica. Totusi, romanii trebuie sa afle ca in aceasta duminica, pe 10 noiembrie 2019, extragerile nu vor decurge, ca de obicei. Mai mult, cei care au completat un .

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I, 10 noiembrie. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania. UPDATE rezultate finale, oficiale, ale votului pentru alegerile prezidentiale in Bucuresti, situatia pe sectoare: SECTORUL 1 Klaus Iohannis 40,138 Viorica Dancila 19,895 SECTORUL 2 Klaus Iohannis 51,740 Viorica Dancila 28,924 SECTORUL 3 Klaus .

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

ALEGERILE PREZIDENTIALE din Romania, in PRESA INTERNATIONALA: Romanii sustin un politician care a castigat admiratie din partea Occidentului

Alegerile prezidentiale din Romania sunt dezbatute, duminica, in presa internationala. Reuters scrie ca alegatorii romani merg duminica la urne pentru a il sustine pe Klaus Iohannis, un politician.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot .

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania. Ce pret va avea (FOTO)

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania de la 16. 500 Euro cu TVA. CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Acest pre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )