Libnet.ro
UNICEF

16:45

CALCULE Trei jucatoare o pot detrona pe Simona Halep de pe locul 2 mondial la Australian Open

Online Sport Online Sport,
CALCULE Trei jucatoare o pot detrona pe Simona Halep de pe locul 2 mondial la Australian Open

Eliminarea suferita in primul tur la Australian Open o pun pe Simona Halep intr-o pozitie vulnerabila in clasamentul WTA, la finalul turneului de Mare Slem de la Melbourne. continuă pe Online Sport

Ce planuri are Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax.

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea in primul tur al Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si-a exprimat, marti, ingrijorarea pentru pierderea meciului cu chinezoaica Shuai Zhang, in primul tur al Australian Open, insa a precizat ca isi propune sa ramana motivata pentru competitiile urmatoare.

Ce planuri are Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax.

Simona Halep, anunt surpriza inainte de Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit intr-o conferinta de presa despre starea sa de sanatatea inainte de Australian Open si despre obiectivele sale la primul turneu de Grand Slam al anului, scrie.

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Zhang-zbang si-acasa! Simona Halep, explicatiile unui esec: Ca sa castigi un Grand Slam iti trebuie curaj si incredere

Simona Halep a iesit din primul tur la Australian Open, dupa o infrangere dureroasa cu Shuai Zhang, locul 133 in lume. Chinezoaica venita din calificari s-a impus cu 6-4, 6-3.

Australian Open: Simona Halep, eliminata in primul tur - Fara drept de apel in fata lui Shuai Zhang (133 WTA)

Shuai Zhang locul 133 WTA, venita din calificari) a oferit cea mai mare surpriza de pana acum de la Australian Open, chinezoaica reusind sa o elimine pe Simona Halep, favorita numarul doi. Shuai a fost jucatoarea agresiva, a deschis foarte bine unghiurile, a intrat in teren de cate ori a avut ocazia si s-a impus fara probleme dupa o ora si 19 minute 6-4, 6-3).

Australian Open: Programul de marti al sportivelor din Romania - Simona Halep vs Shuai Zhang, de la ora 10:00

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca pe Shuai Zhang, din China, locul 133 WTA. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, incepand de la ora 10:00 ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea cand vor evolua si celelalte sportive din Romania.

Simona Halep. infrangerea

Simona Halep nu e datoare nimanui, in afara de sine. Simona Halep stie cel mai bine ce i s-a intamplat. Simona Halep nu accepta sa fie judecata. Si nu as fi scris daca ieri de dimineata, intr-o dugheana din centrul Bucurestiului, o doamna vanzatoare si sotul ei nu ar fi urmarit pe ecranul unui laptop turneul de la Melbourne, cu semne clare ca stiu despre ce vorbesc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )