Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep. infrangerea

Adevărul Adevărul,
Simona Halep. infrangerea

Simona Halep nu e datoare nimanui, in afara de sine. Simona Halep stie cel mai bine ce i s-a intamplat. Simona Halep nu accepta sa fie judecata. Si nu as fi scris daca ieri de dimineata, intr-o dugheana din centrul Bucurestiului, o doamna vanzatoare si sotul ei nu ar fi urmarit pe ecranul unui laptop turneul de la Melbourne, cu semne clare ca stiu despre ce vorbesc. continuă pe Adevărul

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea in primul tur al Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si-a exprimat, marti, ingrijorarea pentru pierderea meciului cu chinezoaica Shuai Zhang, in primul tur al Australian Open, insa a precizat ca isi propune sa ramana motivata pentru competitiile urmatoare.

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal.

Simona Halep, pentru site-ul oficial de la Australian Open: Sunt cu adevarat dezamagita, dar e doar un meci. A fost mai buna

Simona Halep a oferit un amplu interviu pentru site-ul oficial de la Australian Open, numarul doi mondial vorbind despre infrangerea surprinzatoare din meciul cu Shuai Zhang 4-6, 3-6). Sunt cu adevarat dezamagita, dar pana la urma e doar un meci. A fost mai buna, a precizat Halep.

Cum a comentat Ilie Nastase eliminarea suferita de Simona Halep la Australian Open

Ilie Nastase, primul lider mondial in tenisul profesionist masculin, a declarat ca infrangerea pe care a suferit-o Simona Halep la Australian Open nu este nici socanta si nici rusinoasa.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Simona Halep la Australian Open: The Guardian o vede pe Simona campioana dupa un scenariu de poveste

Simona Halep are cel mai bun culoar pentru castigarea unui turneu de Grand Slam de cand a ajuns in lumea buna a tenisului.

VIDEO Simona Halep vs Shuai Zhang: Cifrele unei infrangeri categorice - Lacunele din jocul Simonei

Simona Halep a parasit prematur Australian Open in turul intai), competitie unde in urma cu un an reusise cea mai buna performanta - calificarea in sferturi. Favorita numarul doi, Halep a fost dominata serios de numarul 133 WTA, Shuai Zhang. Cifrele partidei de pe Margaret Court Arena vorbesc clar despre lacunele din jocul Simonei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Zhang.

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Din Melbourne, Simona Halep vorbeste despre dorita schimbare de atitudine: Pentru un Slam, ai nevoie de curaj mental. Lucrez la asta cu Darren, ma ajuta mult. Schimbarea in 2016 este de atitudine

Simona Halep a vorbit cu Treizecizero la Melbourne despre comunicarea excelenta cu Darren Cahill, despre relaxarea si schimbarea de atitudine cu care abordeaza 2016, despre curajul mental care ii lipseste pentru a castiga un turneu de Grand Slam si a descris foarte plastic pragul dintre victorie si infrangere: Sunt tot eu, aceeasi, cea care trece prin ambele. Favorita 2 la Melbourne, Simona debuteaza marti la Australian Open, intr-un meci contra chinezoaicei Shuai Zhang.

CALCULE Trei jucatoare o pot detrona pe Simona Halep de pe locul 2 mondial la Australian Open

Eliminarea suferita in primul tur la Australian Open o pun pe Simona Halep intr-o pozitie vulnerabila in clasamentul WTA, la finalul turneului de Mare Slem de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )