Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum a reusit Taiwan sa puna frana raspandirii noului coronavirus, in ciuda riscului urias de contaminare

Antena3 Antena3,
Cum a reusit Taiwan sa puna frana raspandirii noului coronavirus, in ciuda riscului urias de contaminare

Noul coronavirus se raspandeste rapid in toate colturile lumii, in ciuda eforturilor concentrate ale statelor afectate de pandemie. continuă pe Antena3

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare.

ANIF ia masuri pentru evitarea raspandirii noului coronavirus

Avand in vedere declansarea starii de urgenta, Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a decis sa restrictioneze accesul in institutie pentru TOATE persoanele straine. in toata aceasta perioada, comunicarea intre unitatea centrala, filialele teritoriale si colaboratorii sai se va face strict prin mijloace electronice: e-mail si telefon, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Franta inchide restaurantele, cafenelele si magazinele din cauza noului coronavirus

Franta a decis sa inchida restaurantele, cafenelele si magazinele neesentiale din cauza noului coronavirus.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

Iohannis: Suntem un popor pe care istoria l-a supus unor cumplite incercari si in trecut, dar am reusit sa le depasim pe toate cu bine!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj special tuturor romanilor, carora le-a cerut sa respecte cu strictete masurile impuse de autoritati in stoparea raspandirii noului coronavirus.

Protest impotriva conducerii TVR: cum a reusit sa puna in pericol angajatii televiziunii publice

Doina Gradea a pus in pericol sanatatea angajatilor TVR, dupa ce le-a ascuns ca o persoana depistata cu coronavirus a fost invitata la o emisiune. Doina Gradea este presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune. Cu alte cuvinte, doamna din imaginea de mai jos este responsabila de tot ce misca in TVR. Din acest .

Conflict la ASF din cauza noului coronavirus: Functionarii vor sa munceasca de acasa,dar se tem ca telemunca vine la pachet cu reduceri de salarii

Raspandirea cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus in Romania a generat panica dar si relatii conflictuale printre angajatii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). O parte din angajatii.

Un antrenor spaniol, in varsta de 21 de ani, a murit din cauza noului coronavirus. Francisco Garcia avea, totusi, si alte afectiuni

Francisco Garcia, antrenor spaniol in varsta de 21 de ani, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Tehnicianul de la juniorii lui Atletico Portada Alta din Malaga suferea, totusi, si de o forma de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )