Libnet.ro
UNICEF

00:07

CALENDAR ORTODOX 11 IANUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 11 IANUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Cuvios Teodosie cel Mare a trait in perioada secolelor V-VI. S-a nascut in satul Mogarisos din tinutul Capadociei, in estul Turciei de astazi. Tatal sau se numea Proeresie si mama sa Evloghia, si erau amandoi credinciosi si cucernici. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 10 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Pe data de 10 ianuarie, ortodocsii il praznuiesc pe Sfantul Antipa de la Calapodesti. Desi roman, Sf. Antipa de la Calapodesti este mai putin cunoscut la noi, dar foarte cinstit de rusi si de greci. Rusii il cinstesc drept sfant cuvios, iar grecii il cinstesc drept sfant athonit, ca unul ce s-a distins intre calugarii de la Sfantul Munte. Biserica Ortodoxa Romana l-a trecut in randul sfintilor in urma sedintelor de canonizare din 20-21 iunie 1992.

CALENDAR ORTODOX 9 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Polieuct a fost ostas in armata romana si a trait in secolul al III lea. Nerah, prietenul cel mai bun al lui Polieuct, era crestin si ajunge sa fie cuprins de intristare pentru ca isi stia prietenul o persoana straina de credinta in Hristos.

CALENDAR ORTODOX 8 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Cuvios Gheorghe a trait in secolul al VII-lea. Dupa ce isi imparte averea saracilor, merge la Ierusalim sa se inchine la mormantul Mantuitorului. Intra in cinul monahal la manastirea Hozeva.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 IANUARIE. Fecioarele sunt pregatite pentru o seara romantica, Scorpionii trebuie sa fie deschisi cu persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 11 IANUARIE 2020. Dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari: Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare. Deseori subita, imprevizibila, acel tip de schimbare dupa care ceva nu va mai fi la fel!.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 11 ianuarie. Scorpionii au credinta, Pestii gasesc compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 11 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 ianuarie. Berbecii trebuie sa actioneze cu curaj, Racii trebuie sa-si gaseasca raspunsurile

Iata pentru SAMBATA 11 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 11 IANUARIE. Taurii sunt creativi, Varsatorii se simt aventurosi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 11 IANUARIE 2020; dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari : Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare.

HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii ajung in centrul atentiei, Sagetatorii se distreaza departe de casa

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat, sambata, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 11 ianuarie. Pragmatismul este cuvantul zilei. Ne ocupam de treburile noastre, suntem foarte harnici, mai ales in prima jumatate a zilei, dupa-amiaza urmeaza distractia.

HOROSCOP rune pentru 11 ianuarie. Racii isi amana planurile, Sagetatorii poarta o povara

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 11 IANUARIE 2020.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice in a doua decada a lunii ianuarie, cu maxime ce se vor incadra intre 2 si 12 grade si minime intre -6 si 4 grade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2945 seconds )