Libnet.ro
UNICEF

18:00

CALENDAR ORTODOX 12 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Simeon Noul Teolog este praznuit de Biserica Ortodoxa in ziua de 12 martie. Pentru a incerca sa reconstituim intr-un mod obiectiv si complet personalitatea duhovniceasca a Sfantului. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 10 MARTIE. Ce sfinti sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Codrat a fost nascut in munti, din cauza persecutiilor impotriva crestinilor din secolul al III lea. Dupa nasterea acestuia, mama sa Rufina, o femeie binecredincioasa, a.

CALENDAR ORTODOX 11 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Sofronie s-a nascut la Damasc, in Siria de astazi, in jurul anului 550. In anul 570, calatorind prin Palestina pentru a se inchina la Locurile Sfinte, intra in Manastirea Sfantului.

CALENDAR ORTODOX 9 MARTIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Sfintii 40 de Mucenici au patimit in localitatea Sevastia din Armenia, in vremea domniei imparatului Liciniu 307-323), la porunca guvernatorului Agricola. Cei 40 de mucenici erau soldati care.

Curs valutar BNR astazi, 12 martie: leul scade fata de euro, dar se intareste in raport cu dolarul

Leul a continuat sa se deprecieze marti, 12 martie, in fata monedei unice europene, insa s-a intarit usor in raport cu dolarul american.

HOROSCOP 12 MARTIE. Berbecii au nevoie de rabdare in raport cu altii, Gemenii invata de la Univers

Iata horoscopul zilei de MARTI 12 MARTIE 2019; astazi, Luna aluneca din Taur in Gemeni si lumea ta pare sa prinda viata in alt sens! Cu coordonatorul Gemenilor, Mercur, in miscare retrograda, nu te astepta ca.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 12 MARTIE 2019. Vestea zilei!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 12 MARTIE 2019; astazi, Luna aluneca din Taur in Gemeni si lumea ta pare sa prinda viata in alt sens! Cu coordonatorul Gemenilor, Mercur, in miscare retrograda, nu te.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: marti 12 martie 2019. Berbecii au nevoie de rugaciune, Gemenii primesc respect de sine

Iata pentru MARTI 12 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 12 martie, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu innorari si precipitatii mai ales sub forma de.

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 12 MARTIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru MARTI 12 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si.

Horoscopul zilei de 12 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii sunt autoritari si stiu sa ia decizii

Determinare, tenacitate, chiar incapatanare in prima parte a zilei. Berbec. Au reusite mai ales in prima parte a zilei. Dupa-amiaza ar putea primi o vizita. nbs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )