Libnet.ro
UNICEF

05:15

CALENDAR ORTODOX 13 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 13 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Artemon a trait in vremea domniei imparatului Diocletian fiind preot in cetatea Leodiceea. Artemon a slujit Biserica lui Hristos ca citet timp de 16 ani, ca diacon. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 12 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Sava s-a nascut in anul 334, intr-un sat din zona Buzaului. Parintele sau duhovnicesc era preotul Sansala. Cei doi erau calugari misionari in tinutul Buzaului unde,.

CALENDAR ORTODOX 11 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica s-a nascut in Bucuresti, pe 7 octombrie 1787. La varsta de 20 de ani ajunge la manastirea Cernica, din apropierea Bucurestilor. La cererea.

CALENDAR ORTODOX 10 APRILIE.Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Terentie, African, Maxim si Pompie; Denia Canonului Mare CALENDAR ORTODOX 10 APRILIE. Sfintii Mucenici Terentie, African, Maxim, Pompie, si a celor.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 13 APRILIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 13 APRILIE 2019 pentru Zodia Rac -Daca ai norocul sa vezi azi un petic de cer senin, esti fericit. Tu esti meteodependent, astazi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 13 aprilie. Berbecii gasesc armonia intre munca si odihna, Taurii au parte de mister

Iata pentru SAMBATA 13 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 13 APRILIE. Gemenii trebuie sa-si asume riscul, Berbecii trebuie sa isi verifice starile emotionale

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 13 APRILIE 2019; este o in care trebuie sa fim puternici si curajosi si sa actionam ca lideri ai propriei vieti ! Azi are loc o conjunctura astrala mai speciala,.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 13 APRILIE 2019. O zi de prudenta si curaj!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 13 APRILIE 2019; este o in care trebuie sa fim puternici si curajosi si sa actionam ca lideri ai propriei vieti ! Azi are loc o conjunctura astrala mai speciala, Soarele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 aprilie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Sambata, 13 aprilie, vremea va fi in continuare inchisa si temporar va ploua. Ploile vor fi si sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 13 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 13 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -incearca sa fii ceva mai coerent cand iti expui punctul de vedere, pentru ca ai in preajma ta oameni care nu inteleg nimic, Unii cred.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 13 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 13 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator -Uneori, cele mai bune solutii nu vin din directia cu care esti obisnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, inainte, nici nu te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )