Libnet.ro
UNICEF

08:00

CALENDAR ORTODOX 14 IANUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 14 IANUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfanta Nina este praznuita pe 14 ianuarie. Sfanta Nina s-a nascut in jurul anului 290, in Capadocia. Era ruda apropiata a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, potrivit unui vechi manuscris fiind chiar verisoara acestuia. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 11 IANUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Cuvios Teodosie cel Mare a trait in perioada secolelor V-VI. S-a nascut in satul Mogarisos din tinutul Capadociei, in estul Turciei de astazi. Tatal sau se numea Proeresie si mama sa Evloghia, si erau amandoi credinciosi si cucernici.

Calendar ortodox 13 ianuarie. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Calendar ortodox 13 ianuarie. Sarbatoare cu cruce neagra in calendarul ortodox pentru crestinii din intreaga lume.

CALENDAR ORTODOX 12 IANUARIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi?

Sfanta Mucenita Tatiana a trait in vremea domniei lui Alexandru Sever 223-235). A refuzat sa se casatoreasca, alegand sa traiasca pentru Hristos. Datorita vietii sale, a fost asezata in randul diaconitelor de Biserica din Roma, desi nu avea mai mult de 15 ani.

Prognoza meteo, 14 ianuarie. Fenomen neobisnuit pentru aceasta perioada. Ce a anuntat oficial ANM

Conform ANM, astazi, 14 ianuarie, in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni, va fi nebulozitate stratiforma si ceata vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei. Prognoza meteo, 14 ianuarie. Fenomen neobisnuit pentru aceasta perioada Fenomenele de nebulozitate si ceata .

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 IANUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 IANUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion -Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IANUARIE. Gemenii sunt incarcati de energie, Balantele trebuie sa isi asume greselile

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 14 ianuarie 2020. Venus, planeta iubirii, este deja de ieri in Pesti, inotand intr-o lume visatoare si romantica, intr-o lume a viselor ce se pot implini daca stim sa visam frumos si cu speranta si vine sa ne schimbe energia in relatii.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 14 ianuarie. Scorpionii sunt optimisti, Varsatorii sunt blanzi

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 14 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 ianuarie. Gemenii trebuie sa fie cumpatati, Fecioarele trebuie sa scape de relatiile toxice

Iata pentru MARTI 14 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 14 IANUARIE. Pestii incep sa se relaxeze, Taurii incearca ceva nou

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 14 IANUARIE 2020; Venus, planeta iubirii, este deja de ieri in Pesti, inotand intr-o lume visatoare si romantica, intr-o lume a viselor ce se pot implini daca stim sa visam frumos si cu speranta si vine sa ne schimbe energia in relatii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 IANUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 IANUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -Esti blocat de ceva vreme intr-o zona sumbra incarcata de stres, griji si frica, dar, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ai fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )