Libnet.ro
UNICEF

13:15

CALENDAR ORTODOX 12 OCTOMBRIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 OCTOMBRIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Tarah, Prov si Andronic au vietuit in vremea imparatului Diocletian 284-305) si au murit pentru ca au refuzat inchinarea in fata idolilor. Tarah s-a nascut in. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 11 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Apostol Filip, unul din cei sapte diaconi, nu trebuie confundat cu Apostolul Filip, cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de catre Mantuitorul nostru Iisus.

CALENDAR ORTODOX 10 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Ambrozie de la Optina este cinstit pe 10 octombrie. Sfantul Ambrozie de la Optina este unul dintre cei mai renumiti sfinti pe care i-a dat lum.

CALENDAR ORTODOX 9 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Iacoba fost fratele Sfantului Apostol Matei, iar tatal lor se numea Alfeu. A fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mantuitorului Iisus Hristos si a propovaduit cuvantul.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 OCTOMBRIE. Capricornii se simt minunat, Taurii sunt irezistibili

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019. Venus cea iubitoare este in opozitie cu rebelul Uranus, facand din aceasta zi de sambata una total bizara cu rel.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 octombrie. Gemenii au parte de protectie spirituala, Fecioarele trebuie sa scape de frica

Iata pentru SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Gemenii au o zi grozava, Varsatorii au parte de evenimente surprinzatoare

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019; Venus cea iubitoare este in opozitie cu rebelul Uranus, facand din aceasta zi de sambata una total bizara cu relatii pline de surprize. Poti fi in.

Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie: Temperaturi neobisnuite in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie 2019. Sunt anuntate valori termice mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, cer mai mult senin si ceata dimineata si noaptea in zonele joase, pe arii restranse. Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi predominant frumoasa, .

HOROSCOP rune 12 octombrie. Sagetatorii sunt prudenti, Balantele au parte de schimbari in interior

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 12 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera inversata) : Jera este runa succesului si a.

Cuplaj in polivalenta, sambata, 12 octombrie. Echipele de baschet si volei ale CSM-ului joaca pe teren propriu

Sala Sporturilor din Targoviste va fi gazda unui nou cuplaj oferit de cele doua echipe de prima-divizie ale Clubului Sportiv Municipal Targoviste. Sambata, 12 octombrie 2019, incepand cu ora 12. 30, iubitorii sportului sunt asteptati in tribunele salii din Targoviste pentru a vedea spectacolul, care va dura pana in jurul orei 17.

Expozitie de acuarela, vernisata sambata, 12 octombrie, la Muzeul Dunarii de Jos

Muzeul Dunarii de Jos va invita sambata, 12 octombrie, ora 14. 00, la sediul din str. Progresului, nr. 4, la vernisajul Expozitiei de acuarela Felicia Huides.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )