Libnet.ro
UNICEF

23:46

CALENDAR ORTODOX 21 FEBRUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 21 FEBRUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Sfantul Eustatie a fost un aparator al Ortodoxiei. A aparat sfintele dogme la Sinodul intai Ecumenic de la Niceea din anul 325), unde a respins invatatura lui Arie. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 19 februarie. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Calendar ortodox 19 februarie. Sfintii Apostoli Arhip, Filimon si sotia sa, Apfia au trait in vremea imparatului Nero. Sfantul Arhip a fost episcop in cetatea Colose, din Frigia. Sfantul Filimon a fost convertit la crestinism de Sfantul Apostol Pavel, si in casa lui se adunau crestinii pentru a participa la rugaciunea comuna. Sfanta Apfia, sotia lui Filimon, randuia biserica din casa ei.

Calendar ortodox 18 februarie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 18 februarie. Papa Leon I este unul dintre sfintii Bisericii nedespartite ai primului mileniu crestin, pe care ii regasim in Calendarul Ortodox. Leon s-a nascut in Italia intr-o familie crestina.

Calendar ortodox 20 februarie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Leon a trait in timpul imparatului Heraclie 641-668). A fost episcop in Catania, din insula Sicilia. El se ingrijea neincetat de saraci si bolnavi.

HOROSCOP tarot 21 februarie. Taurii sunt protejati, Leii sunt pregatiti sa infrunte provocarile

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP 21 februarie 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au parte de surprize. Capricornii sunt curajosi

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 21 februarie. Nazuri si capricii azi, nimeni nu prea are chef de munca sau ne sare tandara usor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 februarie. Berbecii trebuie sa fie autentici, Sagetatorii sunt sustinuti in munca

Iata pentru VINERI 21 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Curs BNR, vineri, 21 februarie 2020. Euro, un nou record, a trecut de un prag istoric

BNR va emite noul curs valutar vineri, 21 februarie 2020. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al institutiei, cat si mai jos, in jurul orei 13. Curs valutar BNR vineri, 21 februarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii vineri, 21 februarie, in jurul .

Romanii au Talent, cele mai tari momente din editia de vineri, 21 februarie. Cine a luat Golden Buzz

Cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: William Close si Shawn Barry au venit din Los Angeles cu un numar spectaculos.

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimba vremea. Ce au anuntat meteorologii

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru vineri, 21 februarie 2020. Valorile termice vor continua sa scada usor in cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor mentine peste cele specifice perioadei. Va ploua pe suprafete mici, iar la munte isi vor face aparitia cativa fulgi de zapada. Anuntul meteorologilor. Prognoza meteo, vineri, .

HOROSCOP DRAGOSTE 21 FEBRUARIE. Gemenii au parte de o intalnire memorabila, Varsatorii au o discutie constructiva cu partenerul de viata

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi VINERI 21 FEBRUARIE 2020. Incepe weekendul ce gazduieste prima Luna Noua din sezonul Pesti si totodata ultima Luna Noua din anul astrologic ce a inceput in 20 martie 2019 o data cu intrarea Soarelui in Berbec, prima zodie din cele 12.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )