Libnet.ro
UNICEF

21:45

CALENDAR ORTODOX 21 IUNIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 21 IUNIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Mucenic Iulian s-a nascut intr-o familie de nobili. A trait in Tarsul Ciliciei in vremea lui Diocletian. Sfantul Mucenic Iulian cand a primit moartea muceniceasca era in varsta de. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 19 IUNIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Iuda a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mantuitorului. Sfantul Apostol Iuda se numara intre fratii Domnului nostru Iisus Hristos, adica intre fiii dreptului Iosif pe care ii av.

CALENDAR ORTODOX 18 IUNIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Leontie, Ipatie si Teodul au luat mucenicia in anul 73, in vremea persecutiei impotriva crestinilor pornite de cezarul Adrian. Leontie a.

CALENDAR ORTODOX 20 IUNIE. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Metodie a imbratisat viata monahala inca din tinerete. Pentru viata sa curata si bineplacuta lui Dumnezeu a fost chemat la arhierie, fiind numit Arhiepiscop al.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Zi mare cu trei mari evenimente astrale! Se schimba energia de azi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 IUNIE. Trei evenimente astrale importante! Berbecii petrec timp in compania partenerului, Gemenii sunt posesivi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente mari in astrologie si astronomie. Astazi are loc solstitiul de vara 2019 si.

Solstitiul de vara 2019. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

Superstitii romanesti la solstitiul de vara. De ce este 21 iunie cea mai lunga zi din an si cum se ne influenteaza soarele oprit

In jurul datei de 21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentul solstitiului de vara, care marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 iunie. Taurii au nevoie de indrumare, Gemenii trebuie sa invete din provocarile vietii

Iata pentru VINERI 21 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 21 IUNIE. Berbecii au parte de lucruri intense, Gemenii se canalizeaza pe placerile vietii

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 21 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: SECTOR 1 CLOR REZIDUAL LIBER: 0,42 mgl; pH 7,45; TURBIDITATE: 0,24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )