Libnet.ro
UNICEF

05:45

CALENDAR ORTODOX 23 APRILIE. Martea Mare. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 23 APRILIE. Martea Mare. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, intr-o familie crestina, si a trait in timpul domniei imparatului Diocletian. Inca de tanar ramane fara tatal sau, care a murit. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 23 aprilie. Martea mare. Ce inseamna Pilda celor zece fecioare

CALENDAR ORTODOX 23 aprilie In Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului, Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. Aceasta pilda ne prezinta zece fecioare, cinci intelepte si cinci.

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie. Cei trei sfinti care au intarit unitatea romanilor in jurul dreptei credinte. Miercurea mare

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au intarit.

CALENDAR ORTODOX 20 APRILIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

La 20 aprilie calendarul ortodox pomeneste pe Sfantul Teotim, episcopul Tomisului, numit si Teotim I, scitul sau filosoful. Acest sfant daco-roman, originar din Dacia.

CALENDAR ORTODOX 21 APRILIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Duminica Floriilor sau Floriile) este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata intotdeauna in ultima duminica dinaintea Pastelui.

CALENDAR ORTODOX 22 APRILIE. Saptamana Patimilor - Lunea Mare

Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

HOROSCOP 23 APRILIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des aceasta ocazie!

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 23 aprilie Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa.

Curs valutar BNR azi, 23 aprilie. Cotatia principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) anunta un nou curs valutar, marti, 23 aprilie, la ora 13:00. Cotatiile principalelor valute internationale vor fi disponibile in momentul in care BNR va comunica ratele de schimb. in luna martie,cursul valutarmediu pentru euro a fost de 4,7538 minim de 4,7397 si maxim de 4,7640). Prin comparatie, in luna februarie [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 aprilie. Meteorologii au vesti proaste

Marti, 23 aprilie, cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor si va ploua slab, ziua pe arii extinse in cele vestice, sud-vestice si partial in cele centrale, iar seara si noaptea izolat si .

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii marti 23 aprilie 2019. Taurii au parte de noi inceputuri, Gemenii isi recastiga respectul de sine

Iata pentru MARTI 23 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Astepti cu sufletul la gura un moment decisiv pentru viata ta sentimentala, fata de care ai o emotie cu totul aparte. Ai trac, ca inaintea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )