Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 23 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 23 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 23 mai. Sfantul Cuvios Mihail Marturisitorul a trait in secolul al IX-lea. Datorita vietii curate si feciorelnice pe care a dus-o din frageda copilarie, el a fost ales si sfintit episcop al Sinadei de catre Patriarhul Tarasie. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 22 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 22 mai. Sfantul Mucenic Vasilisc a fost nepotul Sfantului Mucenic Teodor Tiron. A trait in vremea imparatului Maximian 286-305). A fost ucis pentru ca a refuzat sa aduca jertfa idolilor si pentru arderea templului inchinat lui Apolon Sfantul Vasilisc s-a rugat lui Dumnezeu, iar Acesta a trimis foc din cer si astfel a fost distrus templul si statuia idolului Apolon).

Calendar ortodox 20 mai. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Calendar ortodox 20 mai. Sfanta Lidia din Filipi este cinstita pe 20 mai. Este cunoscuta drept prima crestina din Europa. Din Faptele Apostolilor capitolul al 16-lea) aflam ca dupa ce Pavel predica mai multor femei adunate la un rau din apropierea cetatii Filipi, Lidia, o femeie vanzatoare de porfira, din cetatea Tiatirelor, a crezut in Hristos si a marturisit ca vrea sa devina crestina.

Calendar ortodox 21 mai. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 21 mai. Sfantul Constantin a fost fiul imparatului Constantius Chlorus si al Elenei. S-a nascut la 27 februarie 272, in cetatea Naissus astazi, Nis, in Serbia). Dupa moartea tatalui sau din 304, a fost proclamat imparat. Intra in conflict cu Maxentiu, fiul imparatului Maximian, pentru ca acesta dorea sa ocupe functia pe care el o detinea.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 mai. Gemenii vindeca prin iubire, Leii descopera propriul adevar

Horoscop. Iata pentru SAMBATA 23 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop tarot 23 mai. Berbecii sunt loiali, Sagetatorii sunt creativi

Horoscop tarot 23 mai. Iata mesajul zilei de SAMBATA 23 MAI 2020 pentru fiecare zodie!.

Horoscop dragoste 23 mai. Leii discuta cu partenerii lor despre viitor, Scorpionii sunt iritati

Horoscop dragoste 23 mai. Iata horoscopul zilei DRAGOSTE pentru azi SAMBATA 23 MAI 2020. Poate ca in lunile de izolare te-ai obisnuit cu singuratea, insa Gemenii au nevoie de socializare si comunicare. Nu simti furnicaturi? Nu te simti nelinistit? Venus retrograd in Gemeni aduce o noapte de sambata perfecta. Aprinde-ti fanteziile! Flirteaza! Distreaza-te! E o noapte de iubire si placere!.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 23 mai. Taurii cred cu tarie, Pestii trebuie sa fie vigilenti

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 23 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop 23 mai. Racii isi consolideaza relatia, Fecioarele se gandesc la o vacanta

Horoscop 23 mai. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 23 MAI 2020. Luna noua in Gemeni incepe sa creasca timid si sa iti dea noi idei de reinnoire. Venus retrograd in Gemeni, la fel si Saturn, Jupiter si Pluto ne reamintesc ca traim vremuri ciudate. Nu te aventura foarte departe, pe terenuri necunoscute.

Horoscop rune 23 mai. Leii exploreaza, Pestii trec printr-o perioada mai intunecata

Horoscop rune 23 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 23 MAI 2020.

Centrul Bucurestiului, interzis masinilor, in weekend-uri, incepand cu 23 mai. Harta zonelor unde vor intra doar pietonii (FOTO)

Centrul Bucurestiului va fi interzis masinilor, in weekend-uri, incepand cu 23 mai. Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat infiintarea mai multor zone de promenada in centrul Capitalei. Masura vine ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )