Libnet.ro
UNICEF

08:15

CALENDAR ORTODOX 25 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 25 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Cuvioasa Eufrosina a trait in Alexandria in vremea imparatului Teodosie cel Mic sec V). Ea a fost rodul staruintei in rugaciune catre Dumnezeu a parintilor ei, care i-a binecu. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 24 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Mucenita Tecla este prima femeie martira pentru Hristos. In Sinaxarele Bisericii este socotita intocmai cu Apostolii. Sfanta Tecla s-a nascut in cetatea Iconiu, din parinti.

CALENDAR ORTODOX 23 SEPTEMBRIE. Ce se sarbatoreste astazi

Sfantul Arhanghel Gavriil i-a vestit lui Zaharia, in timp ce slujea la templu, ca sotia sa Elisabeta, inaintata in varsta, va naste un fiu care se va numi Ioan. Nasterea lui Ioan s-a.

CALENDAR ORTODOX 22 SEPTEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Teodosie de la Brazi este praznuit de Biserica Ortodoxa Romana pe 22 septembrie. Sfantul Ierarh Teodosie s-a nascut in prima jumatate a sec. al XVII-lea, in tinutul Vrancei.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Fecioarele trebuie sa se bazeze astazi pe intuitie, Taurii au o atitudine foarte pozitiva

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Venus planeta relatiilor este in cuadratura cu durul, seriosul si karmicul Saturn iar relatiile devin hiper-serioase acum. Saturn.

HOROSCOP DRAGOSTE 25 SEPTEMBRIE. Leilor le merge de minune in viata de cuplu, Berbecii trebuie sa uite de griji

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019. Astazi, Venus planeta relatiilor este in cuadratura cu durul, seriosul si karmicul Saturn iar relatiile devin.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 septembrie. Scorpionii gasesc sustinere peste tot, Sagetatorii se simt lideri

Iata pentru MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

MasterChef, emisiunea de miercuri, 25 septembrie, LIVE video. Ce se intampla in productia de gatit de la PRO TV

Pro TV difuzeaza miercuri, 25 septembrie, un nou episod din show-ul culinar MasterChef, de la ora 22:30. Un concurent va obtine prima insigna a imunitatii. Juratii vor avea ocazia sa guste din nou preparatele concurentilor si sa ia decizii in functie de talentul pe care acestia il au la gatit. Un concurent va obtine prima .

Curs valutar BNR miercuri, 25 septembrie: Cu cat poti cumpara azi Euro

BNR va emite noul curs valutar, miercuri, 25 septembrie 2019. in jurul orei 13, noile valori pot fi regasite pe site-ul oficial al Bancii, dar si mai jos. Cotatiile valutare internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR miercuri, 25 septembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va emite .

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )