Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Fecioarele trebuie sa se bazeze astazi pe intuitie, Taurii au o atitudine foarte pozitiva

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Fecioarele trebuie sa se bazeze astazi pe intuitie, Taurii au o atitudine foarte pozitiva

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Venus planeta relatiilor este in cuadratura cu durul, seriosul si karmicul Saturn iar relatiile devin hiper-serioase acum. Saturn. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Leii trebuie sa ia o decizie capitala, Gemenii au ajuns la un final de drum

Berbec. Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine sa te eliberezi odata de sarcina! Esti.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime aprecierea, Varsatorii se simt confuzi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana completa a lunii septembrie iar astazi este o zi cu eveniment dublu : are loc echinoctiul de toamna iar.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei, Pestii sunt sfatuiti sa aiba grija ce spun

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019; de ieri a inceput sezonul Balantei si a avut loc si echinoctiul de toamna, deci oficial suntem in toamna ! Ca prim cadou al rodnicei.

HOROSCOP 25 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Racii au rezultate financiare, Pestii muncesc mult

Veselie, simtul umorului, o zi care aduce reusite. Au mare incredere in ei si impresioneaza. isi apara scaunul si o fac foarte bine.

HOROSCOP rune pentru 24 septembrie. Fecioarele trebuie sa aiba grija la anumite pericole, Gemenii interactioneaza greu cu altii

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 24 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata NAUTHIZ. Nauthiz este simbolul unei rani sau taieturi dar si a nevo.

HOROSCOP 22 septembrie. Berbecii trebuie sa-si asculte vocea interioara, Gemenii primesc un raspuns

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 22 septembrie 2019. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

CALENDAR ORTODOX 25 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Cuvioasa Eufrosina a trait in Alexandria in vremea imparatului Teodosie cel Mic sec V). Ea a fost rodul staruintei in rugaciune catre Dumnezeu a parintilor ei, care i-a binecu.

HOROSCOP DRAGOSTE 25 SEPTEMBRIE. Leilor le merge de minune in viata de cuplu, Berbecii trebuie sa uite de griji

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019. Astazi, Venus planeta relatiilor este in cuadratura cu durul, seriosul si karmicul Saturn iar relatiile devin.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu -Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 septembrie. Scorpionii gasesc sustinere peste tot, Sagetatorii se simt lideri

Iata pentru MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )