Libnet.ro
UNICEF

12:30

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani!

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani!

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani! Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate. Cititi maimulte pe spynews. ro.

Miercuri, 27 februarie, Adevarul iti prezinta Legendele toamnei - Jim Harrison

Titlul Legendele toamnei va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul in ziua de miercuri, 27 februarie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

CALENDAR ORTODOX 24 februarie. Ce sarbatoare mare este astazi

CALENDAR ORTODOX 24 februarie. Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 24 februarie. Din Sfanta Evanghelie cunoastem ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei.

CALENDAR ORTODOX 26 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Porfirie s-a nascut din parinti bogati, in Tesalonic. La varsta de 25 de ani a lepadat grija lumeasca si s-a retras in pustia Egiptului, unde va fi tuns in monahism. Dupa.

CALENDAR ORTODOX 25 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Tarasie s-a nascut la Constantinopol in jurul anului 730 si a fost un aparator al sfintelor icoane. Dupa moartea imparatului Leon IV Hazarul din anul 780, pe tronul imperial ajunge.

HOROSCOP 27 FEBRUARIE. Schimbare majora pentru una dintre zodii

Horoscop 27 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )