Libnet.ro
UNICEF

16:16

CALENDAR ORTODOX, 30 IANUARIE. Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX, 30 IANUARIE. Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi

in aceasta luna, in ziua a treizecea, pomenirea Sfintilor nostri parinti si mari dascali ai lumii si ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX, 28 ianuarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

CALENDAR ORTODOX, 28 ianuarie. in aceasta luna, in ziua a douazeci si opta, pomenirea preacuviosului nostru parinte Efrem Sirul. CALENDAR ORTODOX, 28 ianuarie. Acest astru stralucitor al Bisericii a.

Superstitii de ziua Sfintilor Trei Ierarhi. De ce este interzisa munca pe 30 ianuarie, cum alungi paguba si ce trebuie sa faci pentru o casnicie fericita

Praznuiti de crestinii ortodocsi in fiecare an, pe 30 ianuarie, Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, cei trei ierarhi, sunt considerati vindecatori de boli si aducatori de noroc. in credinta populara se spune ca cine munceste in aceasta zi poate sa orbeasca.

Sfintii Trei Ierarhi. Ce este strict interzis sa faci pe 30 ianuarie

Sfintii Trei Ierarhi. Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, cei trei ierarhi, sunt praznuiti de crestinii ortodocsi in fiecare an, pe 30 ianuarie. Credinta populara spune ca cine munceste.

E sarbatoare MARE! Traditii si superstitii de Sfintii TREI IERARHI: De ce este INTERZISA munca si ce trebuie sa faci pentru o CASNICIE fericita

In fiecare an pe 30 ianuarie sunt sarbatoriti cei trei ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur, considerati de posteritate ca fiind cei mai mari invatatori si pastori din istoria.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scapam de precipitatii

Joi, 30 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar local si temporar vor fi precipitatii. Acestea vor fi mixte la munte, in timp ce, in restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare.

Calendar crestin ortodox 2019. Sarbatoare mare pe 30 ianuarie

Pe 30 ianuarie, credinciosii ii cinstesc pe trei dintre cei mai importanti sfinti, Sfintii Trei Ierarhi. Este o sarbatoare mare, care trebuie respectata, caci joaca un rol deosebit de important in traditia.

HOROSCOP 30 IANUARIE. Zodia care isi implineste un mare vis

Horoscop 30 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se.

Horoscopul zilei pentru MIERCURI 30 IANUARIE. Moment astral important dat de Mercur si Soare!

Astazi este o zi mare astrologic Mercur este in conjunctie cu Soarele in Varsator si, in sfarsit, claritatea rasare. Este un moment important in care bucatile de puzzle sunt la vedere si se aseaza frumos de la sine.

Sedinta extraordinara de Consiliu Local pe 30 ianuarie. Ce proiecte vor fi dezbatute

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, miercuri, 30 ianuarie, ora 16. 30, in sala de sedinte, avand pe ordinea de zi 5 proiecte de hotarare.

HOROSCOP 31 IANUARIE. Sansa nesperata pentru una dintre zodii

Horoscop 31 ianuarie 2019. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Varsator. Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adapta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )