Libnet.ro
UNICEF

12:15

CALENDAR ORTODOX 6 aprilie. Rugaciunea pe care este bine sa o spui

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 6 aprilie. Rugaciunea pe care este bine sa o spui

CALENDAR ORTODOX 6 aprilie. Astazi este pomenitSfantul Ierarh Eutihie, patriarhul Constantinopolului. Nascut in Frigia, parintii Sfantului Euthie erau Alexandru, soldat, si Sinezia, fiica unui preot, . continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 5 APRILIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi. Cui trebuie sa spunem La multi ani

Sfanta Cuvioasa Teodora din Tesalonic este praznuita pe 5 aprilie. Sfanta Teodora a fost nascuta in insula Eghina, din parinti crestini dreptcredinciosi, Antonie si Hrisanta, a.

CALENDAR ORTODOX 3 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul cuvios Iosif s-a nascut in Sieilia, din parinti evlaviosi si plini de toata virtutea. Dupa moartea lor, losif s-a stramutat in Tesalonic, unde a primit si tunderea in cinul.

CALENDAR ORTODOX 3 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Nichita s-a nascut in Bitinia. A trait in vremea luptei impotriva sfintelor icoane. Dupa finalizarea studiilor, Sfantul Nichita a intrat in Manastirea Midichia, unde staretul Nichifor.

CALENDAR ORTODOX 2 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Cuviosul Tit a vietuit in timpul luptei impotriva sfintelor icoane sec. Sfantul Tit s-a calugarit de tanar si a dobandit doua mari virtuti: smerenia si ascultarea. In vremurile.

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Care este ziua ta norocoasa, in functie de zodie

Afla care este ziua norocoasa in functie de zodia ta. BERBEC Nativele sunt persoane norocoase care stiu sa isi duca la indeplinire planurile. Planeta care guverneaza zodia este Marte, prin urmare ziua norocoasa este .

HOROSCOP 4 APRILIE. Zodia care da lovitura! Castig financiar neasteptat!

Horoscop 4 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 4 aprilie Berbec Puteti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati.

Coplata in sanatate. Care este noutatea majora pentru pacienti, marile neclaritati din proiect si de ce masura a esuat acum cativa ani, cand s-a mai aplicat in Romania

Pacientii romani se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari de Sanatate: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv. Reprezentantii asociatiilor de pacienti consultati de HotNews. ro atrag insa atentia ca proiectul de act normativ al Ministerului Sanatatii nu este clar si poate fi interpretat diferit fata de declaratiile ministrului, iar lucrurile trebuie neaparat clarificate, pentru a nu ne trezi si cu o coplata pentru serviciile medicale publice. in plus, surse din asociatiile de pacienti subliniaza ca masura s-a mai aplicat pana acum mai putin de 3 ani, insa a fost suspendata din cauza abuzurilor clinicilor private, care incasau, pentru acelasi serviciu, suma integrala atat de la CNAS, cat si de la pacienti.

Coplata in sanatate: Care este noutatea majora pentru pacienti. Mari neclaritati in proiect. De ce masura a esuat acum cativa ani, cand s-a mai aplicat in Romania

Pacientii se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv. Reprezentantii asociatiilor de pacienti consultati de HotNews. ro atrag insa atentia ca proiectul nu este clar si poate fi interpretat diferit fata de declaratiile ministrului Sanatatii, iar lucrurile trebuie neaparat clarificate, pentru a nu ne trezi si cu o coplata pentru serviciile medicale publice. in plus, surse din asociatiile de pacienti subliniaza ca masura s-a mai aplicat pana acum mai putin de 3 ani, insa a esuat si a fost suspendata.

Un produs romanesc, care este atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, primeste finantare de 60.000 de euro de la UE

Un produs care poate atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, conceput si realizat de o romanca, a obtinut o finantare de 60. 000 de euro de la Uniunea Europeana. Ruumy este un produs multifunctional realizat de designerul Simina Filat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )