Libnet.ro
UNICEF

05:00

CALENDAR ORTODOX 3 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 3 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Cuvios Gheorghe de la Cernica s-a nascut in anul 1730, intr-o familie din Salistea Sibiului. La varsta de 19 ani ajunge in Tara Romaneasca si intra in slujba mitropolitului grec. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 2 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Proroc Avacum a trait cu 600 de ani inainte de Hristos. A fost fiul lui Asafat, din semintia lui Simeon. A prorocit despre robia Ierusalimului, despre pustiirea bisericii si.

CALENDAR ORTODOX 1 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Proroc Naum era din Elcheseea, din semintia lui Simeon. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos. Le-a vestit ninivitenilor ca cetatea lor va pieri. Ninivitenii, care se.

CALENDAR ORTODOX 30 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Apostol Andrei a fost fratele Sfantului Petru si impreuna au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Varsatorii sunt condusi astazi de inima, Sagetatorii se invart in jurul partenerilor

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 2 DECEMBRIE 2019. Azi intra Jupiter in Capricorn si va ramane aici pe tot parcursul anului 2020. Este timpul sa treci la afaceri serioase. Acum poti sa-ti.

1 Decembrie. Ce evenimente sunt astazi in tara. Unde pot merge romanii dupa parada militara

Pe 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei. in orasele din intreaga tara au loc parade militare si evenimente deosebite pentru a marca aceasta zi. Cele mai importante evenimente au loc in Capitala, dar si in Iasi, Cluj-Napoca si Alba Iulia. 1 decembrie, ziua in care romanii sarbatoresc Marea Unire Ziua Nationala a Romaniei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )