Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calendar ortodox, vineri, 1 martie: Mare sarbatoare, in ziua Martisorului! Rosteste rugaciunea pentru vindecarea bolilor

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox, vineri, 1 martie: Mare sarbatoare, in ziua Martisorului! Rosteste rugaciunea pentru vindecarea bolilor

Calendar ortodox, vineri, 1 martie: Mare sarbatoare, in ziua Martisorului! Rosteste rugaciunea pentru vindecarea bolilor. Citeste mai mult. continuă pe Antena3

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani!

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani! Citeste mai mult pespynews. ro .

Calendar ortodox 1 MARTIE 2019. O mare sfanta este pomenita

Sfanta Cuvioasa Mucenica Evdochia, pomenita in calendarul crestin ortodox la 1 martie, s-a nascut in vremea imparatului Traian 98-117), in cetatea Iliopolis, aflata la granita de.

CALENDAR ORTODOX 28 FEBRUARIE. Ce sfant mare este pomenit in aceasta zi

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe Sfintii Cuviosi Ioan Casian si Gherman din Dobrogea pe 29 februarie in anii bisecti, iar in anii nebisecti - pe 28 februarie.

CALENDAR ORTODOX 27 FEBRUARIE. Ce sfant mare este pomenit in aceasta zi

Sfantul Procopie Decapolitul, dupa cum ne arata numele sau, era din partile Decapolei, regiune situata langa Marii Galileii. Inca de tanar a imbratisat viata monahala. Sfantul Procopie s-a.

CALENDAR ORTODOX 26 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Porfirie s-a nascut din parinti bogati, in Tesalonic. La varsta de 25 de ani a lepadat grija lumeasca si s-a retras in pustia Egiptului, unde va fi tuns in monahism. Dupa.

CALENDAR ORTODOX 25 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Tarasie s-a nascut la Constantinopol in jurul anului 730 si a fost un aparator al sfintelor icoane. Dupa moartea imparatului Leon IV Hazarul din anul 780, pe tronul imperial ajunge.

De 4 iulie, Donald Trump anunta cea mai mare sarbatoare din istoria capitalei si se lauda... din nou

Intr-un mesaj de pe Twitter, de duminica, Donald Trump a anuntat, inca de pe acum, ca de ziua independentei Statelor Unite, de pe 4 iulie,va fi organizata unadintre cele mai mari paradedin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )