Libnet.ro
UNICEF

16:45

Calendarul Pirelli 2017 promoveaza NATURALETEA: Cele mai bune actrite din lume, FARA PIC DE MACHIAJ (VIDEO)

B1 B1,
Calendarul Pirelli 2017 promoveaza NATURALETEA: Cele mai bune actrite din lume, FARA PIC DE MACHIAJ (VIDEO)

Pirelli a prezentat primele imagini din calendarul pentru 2017. Pentru al doilea an la rand, compania a decis sa apeleze la actrite celebre precum Nicole Kidman, Uma Thurman, Julianne Moore sau Kate. continuă pe B1

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Cele mai bune clatite cu iaurt si afine

Pentru a-ti mentine oasele sanatoase, ai nevoie de alimente bogate in calciu, un mineral esential. Asa ca azi iti prezentam o reteta care te ajuta sa tii osteoporoza la distanta, mancand un desert cu iaurt, lapte si afine delicioase.

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

Banca ta ar putea avea produse digitale mai bune multumita acestei platforme

Sectorul bancar nu este recunoscut pentru viteza cu care se adapteaza noilor tehnologii, dar o solutie noua pentru piata locala ar putea ajuta bancile sa aiba produse digitale mai bune.

Cele mai celebre picioare din showbiz in ultimul secol

Tina Turner a implinit ieri 77 de ani. Artista este celebra in toata lume nu doar prin vocea si talentul ei artistic, ci si prin faptul ca are, pare-se, cele mai frumoase picioare din industria muzicii. Iata insa care au fost vedetele din ultimul secol care au cucerit publicul prin frumusetea picioarelor lor.

Dinamo-Steaua, Eternul Derby al cvasidebutantilor. Dorin Rotariu si Adi Popa au bifat cele mai multe dueluri, dintre componentii loturilor actuale

Confruntarea dintre Dinamo si Steaua, cel mai des intalnit duel din fotbalul romanesc, a ajuns in fata celui de-al 166-lea episod oficial si al 138-lea in Liga I. Dintre actualii jucatori ai celor doua rivale, cele mai multe derby-uri au bifat Adi Popa 11) si Dorin Rotariu 10), majoritatea putand numara pe degetele unei singure maini duelurile la care au luat parte.

Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei ajung acum in mana romanilor

In aceste zile de sarbatoare, a aparut la Editura Vremea cartea Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei, traduse si prezentate de Cristian Badilita si cu ilustratii de Marian Zidaru.

Lista parlamentarilor chiulangii. Sebastian Ghita se afla printre politicienii cu cele mai multe absente nemotivate in septembrie

Deputatii Sebastian Ghita, Marin Almajanu si Nicolae Paun se afla printre parlamentarii cu cele mai multe absente nemotivate la sedintele parlamentare pe luna septembrie, potrivit unei note discutate, luni, in sedinta Biroului permanent al Camerei.

Monitorizare: PRU si PSD au cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor

Partidul Romania Unita PRU) si PSD conduc in topul partidelor cu cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor, arata o monitorizare realizata de agentiile MediaTrust si News. ro.

PRU a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie

Partidul Romania Unita a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie, respectiv 206, fiind urmat de Partidul Social Democrat, cu 146 de clipuri, cele doua formatiuni inversandu-si pozitiile in topul mesajelor electorale, comparativ cu prima saptamana de la inceperea campaniei, potrivit unei monitorizari mediaTRUST si News. ro pentru perioada 18 - 24 noiembrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )