Libnet.ro
UNICEF

13:15

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat de comisia care cerceteaza activitatea SPP

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu va fi audiat de comisia care cerceteaza activitatea SPP

Calin Popescu Tariceanu va fi chemat pentru audieri in fata comisiei care cerceteaza activitatea Serviciului pentru Paza si Protectie. resedintele Senatului va fi invitat sa dea declaratii in. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Cei de la Comisia Europeana nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator toate modificarile la legile justitiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca reprezentantii Comisiei Europene nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator modificarile aduse in Romania la legile.

Calin Popescu-Tariceanu, prima reactie dupa dezbaterea din Comisia LIBE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca dezbaterea privind Romania din Parlamentul European este una cu mare miza politica, iar Romania a cazut la mijloc intr-un razboi politic si.

Calin Popescu Tariceanu: Transmit doamnei prim-ministru aprecieri pentru modul in care s-a prezentat la Strasbourg

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat miercuri modul in care s-a prezentat prim-ministrul Viorica Dancila in cadrul dezbaterii privind statul de drept in Romania din plenul Parlamentului.

Calin Popescu-Tariceanu, reactie dupa luarea de pozitie a lui Guy Verhofstadt

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut cuvinte de apreciere la adresa liderului grupului ALDE, Guy Verhofstadt, pentru ca acesta a ridicat in Parlamentul European o problema de fond legata de.

Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este o obligatie si o.

Am fost, sunt si raman un proeuropean convins

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se declara in continuare un proeuropean convins, dar subliniaza ca Romania nu trebuie sa accepte sa se pozitioneze in postura elevului care primeste lectii de la altii.

in ceea ce priveste Romania, esecul MCV este evident

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a apreciat astazi ca esecul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) in ceea ce priveste Romania este evident.

incepe ancheta demnitarilor spionati. Paul Stanescu, audiat in scandalul Dragnea-SPP

Incepe ancheta in Parlament in scandalul demnitarilor spionati de agentii SPP. Vicepremierul Paul Stanescu si fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, sunt audiati astazi in Comisia care cerceteaza.

Tariceanu si Dragnea, schimb de replici pe tema legii offshore

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca parlamentarii formatiunii sale au fost luati pe nepregatite de o serie de modificari aduse proiectului legii offshore si a cerut Ministerului de.

Tariceanu il aplauda pe Guy Verhofstadt, dupa discursul despre coruptie si servicii secrete: Am vazut o pozitie foarte transanta pe problema statului paralel (VIDEO)

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa discursul de miercuri al lui Guy Verhofstadt din Parlamentul European PE). Liderul ALDE din PE afirmase, in cadrul dezbaterilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )