Libnet.ro
UNICEF

23:30

Calin Popescu Tariceanu, critici dure pentru Comisia Europeana pe tema protocoalelor: Are o responsabilitate in tot ce se intampla aici, nu imi imaginez ca isi va asuma

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, critici dure pentru Comisia Europeana pe tema protocoalelor: Are o responsabilitate in tot ce se intampla aici, nu imi imaginez ca isi va asuma

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu sustine ca chestiunea protocoalelor secrete inchieate intre institutii trebuia mentionata in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare instituit de Comisia. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Coalitia a trecut prin momente delicate

Calin Popescu Tariceanu a negat zvonurile conform carora ar fi existat sau ar exista tensiuni in Coalitie. Liderul ALDE si al Senatului a vorbit la Antena 3 si despre relatia cu Liviu Dragnea. De 1 an.

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila revocare a sefei DNA: E foarte greu ca aceste lucruri sa fie ignorate

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre o posibila decizie a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis,de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu stiu ce va face. Tine de modul in care.

Calin Popescu Tariceanu, despre scandalul momentului: in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor

Calin Popescu Tariceanu a spus in emisiunea 100 de minute de la Antena 3 ca in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor. Seful Senatului a mai spus ca asteapta desecretizarea si a celorlalte.

Tariceanu, acuzatii dure la adresa lui Coldea: Raspunsurile sale au fost total...

Raspunsurile date de Florian Coldea, saptamana trecuta, in Comisia SRI au fost total inadecvate, a declarat Calin Popescu Tariceanu. Liderul ALDE l-a mai acuzat pe fostul prim-adjunct al directorului SRI.

Tariceanu se incalzeste pentru prezidentiale. ALDE analizeaza sondaje pentru Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu isi pregateste terenul pentru alegerile prezidentiale. Cei de la ALDE insista ca seful Senatului ar trebui sa fie propunerea coalitiei pentru scrutinul de anul viitor si cer.

Tariceanu: Raspunsurile lui Coldea dupa audierea in comisia SRI au fost total inadecvate. incearca sa eludeze adevarurile

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca raspunsurile pe care fostul prim adjunct al directorului SRI Florian Coldea le-a dat la finalul audierii in comsiia SRI au fost total inadecvate, iar prin comportamentul sau incearca sa eludeze adevaruri.

Tara noastra are o nou bila neagra de la Comisia Europeana: Romania si Bulgaria sunt statele UE cu cele mai multe accidente rutiere mortale

In Romania si in Bulgaria au avut loc, in 2017, mai mult de 90 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, arata datele unui raport publicat marti de Comisia Europeana CE) privind.

Tara noastra are o noua bila neagra de la Comisia Europeana: Romania si Bulgaria sunt statele UE cu cele mai multe accidente rutiere mortale

In Romania si in Bulgaria au avut loc, in 2017, mai mult de 90 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, arata datele unui raport publicat marti de Comisia Europeana CE) privind.

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat acordat de Postei din Franta pentru acoperirea sa teritoriala

Comisia Europeana a concluzionat ca scutirea de impozit acordata de Franta operatorului postal La Poste pentru a mentine acoperirea de inalta densitate a serviciilor postale in Franta in perioada 2018-2022 este conforma cu normele UE privind ajutorul de stat.

Comisia Europeana: Romania, pe primul loc in UE la numarul de accidente rutiere mortale

Comisia Europeana a publicat marti un raport potrivit caruia Romania si Bulgaria sunt tarile din Uniunea Europeana in care au avut loc, in anul 2017, cele mai multe accidente rutiere mortale. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )