Libnet.ro
UNICEF

19:00

Calin Popescu Tariceanu: Coalitia a trecut prin momente delicate

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Coalitia a trecut prin momente delicate

Calin Popescu Tariceanu a negat zvonurile conform carora ar fi existat sau ar exista tensiuni in Coalitie. Liderul ALDE si al Senatului a vorbit la Antena 3 si despre relatia cu Liviu Dragnea. De 1 an. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila revocare a sefei DNA: E foarte greu ca aceste lucruri sa fie ignorate

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre o posibila decizie a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis,de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu stiu ce va face. Tine de modul in care.

Calin Popescu Tariceanu, critici dure pentru Comisia Europeana pe tema protocoalelor: Are o responsabilitate in tot ce se intampla aici, nu imi imaginez ca isi va asuma

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu sustine ca chestiunea protocoalelor secrete inchieate intre institutii trebuia mentionata in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare instituit de Comisia.

Calin Popescu Tariceanu, despre scandalul momentului: in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor

Calin Popescu Tariceanu a spus in emisiunea 100 de minute de la Antena 3 ca in CSAT nu s-a vorbit despre continutul protocoalelor. Seful Senatului a mai spus ca asteapta desecretizarea si a celorlalte.

Tariceanu: Sarbatoarea invierii Domnului sa va gaseasca plini de speranta

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a urat romanilor, in mesajul sau de Paste, ca sarbatoarea invierea Domnului sa ii gaseasca plini de speranta. Sarbatoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )