Libnet.ro
UNICEF

16:45

Calin Popescu Tariceanu, depasit de Florin Calinescu in alegerile pentru Primaria Capitalei

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, depasit de Florin Calinescu in alegerile pentru Primaria Capitalei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca rezultatele obtinute de ALDE la alegerile locale din Capitala sunt un motiv de dezamagire profunda. insusi Tariceanu, fost prim-ministru si fost. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, dupa esecul usturator de la alegerile locale 2020: Un motiv de dezamagire profunda

Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei, s-a declarat profund dezamagit de rezultatele scrutinului din 27 septembrie 2020. Nici fostul premier si nici candidatii de sector de la ALDE nu au reusit.

Calin Popescu Tariceanu, dupa esecul usturator de la alegerile locale 2020: Un motiv de dezamagire profunda

Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei, s-a declarat profund dezamagit de rezultatele scrutinului din 27 septembrie 2020. Nici fostul premier si nici candidatii de sector de la ALDE nu au reusit.

Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei, printre primii la urne: Am votat cu gandul ca bucuresteni au trait un sentiment de frustrare fiind inselati in asteptarile lor pentru ca nu a existat o dezbatere electorala

Candidatii la algerile locale 2020 de la primariile din Bucuresti au iesit la vot la prima ora a dimineataa. Dupa Gabriela Firea si Aurelian Badulescu, la urne s-a prezentat si Calin Popescu.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Tariceanu, dupa inchiderea urnelor: Rezultatele - motiv de dezamagire profunda

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat duminica, dupa inchiderea urnelor, ca rezultatele obtinute de formatiunea sa la alegerile locale din Capitala sunt un motiv de dezamagire profunda, potrivit Agerpres.

Mihai Fifor pierde alegerile pentru Primaria Arad in fata candidatului PNL, Calin Bibart

Fostul ministru PSD Mihai Fifor a pierdut alegerile locale pentru Primaria Arad, in fata candidatului PNL liberalul Calin Bibart. infrangerea a fost anuntata chiar de catre Mihai Fifor pe pagina de Facebook:.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )