Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

B1 B1,
Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,. continuă pe B1

Suspiciune de frauda masiva in Sectorul 5, unde Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, pretinde ca a castigat. Cristian Bacanu (PNL): Vom solicita renumararea voturilor

Cristian Bacanu, candidatul PNL sustinut si de USR-PLUS la Primaria Sectorului 5, a anuntat ca are dovezi ce demonstreaza acte de frauda la alegerile locale de duminica. Liberalul sustine ca la o sectie.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

Vlad Voiculescu, reactie ravasitoare dupa ce Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, a castigat la Sectorul 5

Ieri, 27 septembrie, cetatenii romani au iesit la urne pentru a-si alege primarii. in Sectorul 5 al Capitalei au fost sase candidati care au concurat pentru aceasta functie. Rezultatele exit-poll-urilor l-au dat castigator pe Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Reactia furibunda a contracandidatului .

Reactii dure dupa alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv: Este un actor lipsit de scrupule (VIDEO)

Apar reactii durea dupa realegerea lui Critian Popescu Piedone ca primar al Sectorul 5. Presedintele Asociatiei Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 ca este un actor lipsit de scrupule.

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis.

Cristian Popescu Piedone taie in carne vie dupa castigarea Primariei Sectorului 5: Voi, necuratilor, plecati acasa!

Romania a ales inca o data sa sustina coruptia. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv, pare sa fie fericitul castigator al Primariei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reiesit dupa numararea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central. De cine a .

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj dupa ce a castigat Primaria Sectorului 5: Necuratilor, plecati acasa!

Cristian Popescu Piedone PPU-SL), noul primar al Sectorului 5, a avut un mesaj virulent, intr-o postare pe Facebook, dupa aflarea primelor rezultate la alegerile locale.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Rezultate alegeri sectorul 5. Piedone, condamnat la inchisoare, a castigat in fata PSD si PNL USR Plus

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat primarii. in sectorul 5 au fost sase candidati la functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. in randurile ce urmeaza, va prezentam numele castigatorului. UPDATE: Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv, si sustinut de partidul lui Dan .

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2519 seconds )