Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mihai Fifor pierde alegerile pentru Primaria Arad in fata candidatului PNL, Calin Bibart

B1 B1,
Mihai Fifor pierde alegerile pentru Primaria Arad in fata candidatului PNL, Calin Bibart

Fostul ministru PSD Mihai Fifor a pierdut alegerile locale pentru Primaria Arad, in fata candidatului PNL liberalul Calin Bibart. infrangerea a fost anuntata chiar de catre Mihai Fifor pe pagina de Facebook:. continuă pe B1

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

ALEGERI LOCALE 2020 Mihai Chirica a castigat alegerile pentru Primaria Iasi

Primarul in functie al Iasiului, liberalul Mihai Chirica, a cistigat detasat un nou mandat in fata candidatului USR PLUS Cosette Chichirau, conform rezultatelor provizorii centralizate de BEC.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Calin Popescu Tariceanu, depasit de Florin Calinescu in alegerile pentru Primaria Capitalei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca rezultatele obtinute de ALDE la alegerile locale din Capitala sunt un motiv de dezamagire profunda. insusi Tariceanu, fost prim-ministru si fost.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Radu Mihaiu, candidatul PNL - USRPLUS, castiga detasat alegerile pentru Primaria Sectorului 2

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS sustinut de PNL,a castigat Primaria Sectorului 2 cu 42,5% din voturile exprimate, arata rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Clotilde Armand castiga detasat, cu 48% din voturi, alegerile pentru Primaria Sectorului 1

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Potrivit rezultatelorfinale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la ora 21. 00, Primaria Sectorului 1 a fost castigata de Clotilde Armand, candidata USR-PLUS.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatii PSD Ionut Pucheanu si Costel Fotea au castigat alegerile pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati

Liderul PSD Galati, eurodeputatul Dan Nica, a anuntat, in aceasta noapte, castigarea alegerilor de catre Ionut Pucheanu si Costel Fotea, ambii cu peste 50 la suta din voturile exprimate.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )