Libnet.ro
UNICEF

19:30

Calin Popescu Tariceanu, in fata instantei: incepe judecata in apel a dosarului in care liderul ALDE a fost achitat(VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, in fata instantei: incepe judecata in apel a dosarului in care liderul ALDE a fost achitat(VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu va ajunge din nou in fata magistratilor. Luni, incepe judecata in apel, in dosarul in care seful Senatului a fost achitat in prima instanta, informeaza B1 TV. Primul termen din. continuă pe B1

CALIN POPESCU TARICEANU: Toader are disponibilitate de dialog cu judecatorii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca magistratii nemultumiti de OUG care modifica legile justitiei ar trebui sa poarte un dialog cu ministrul Tudorel Toader, care are aceasta disponibilitate.

Calin Popescu Tariceanu: Ideea actuala este sa mergem pe liste separate la alegerile europarlamentare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare. Nu am luata.

Amanare in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu: Cand se va judeca apelul in dosarul in care liderul ALDE a fost achitatin prima instanta (VIDEO)

UPDATE:Judecarea apelului in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu a fost amanata pentru 25 martie de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Agerpres. Potrivit sursei.

Tariceanu a vorbit in maghiara, la Congresul UDMR, despre relatiile dintre romani si unguri (VIDEO)

Invitat la Congresul UDMR, Calin Popescu Tariceanu a vorbit aproape doua minute, in maghiara, despre relatiile dintre romani si unguri. Maghiarii, a declarat liderul ALDE, ar trebui sa se simta ca.

Tariceanu ne linisteste: OUG pe Justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor

Calin Popescu Tariceanu a insistat ca noua Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor. Asta desi OUG in cauza a starnit un val de.

Basescu: Dragnea si Tariceanu se ocupa de punerea sub control a justitiei. Dupa ultimele OUG ale lui Toader, se pare ca PSD si ALDE si-au atins obiectivul

Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader se ocupa de punerea sub control a justitiei in folosul lor si a partidelor lor, acuza Traian Basescu. Fostul presedinte mai sustine ca, dupa ultimele.

Dosarul lui Tariceanu, amanat la iCCJ. Liderul ALDE nu mai doreste sa fie audiat in sala de judecata

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 25 martie, judecarea apelului DNA in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru.

Amanare in dosarul in care Tariceanu e acuzat de marturie mincinoasa. Nu a venit la proces

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat luni, pentru 25 martie, judecarea apelului DNA in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Apelul DNA n dosarul n care Tariceanu a fost achitat n prima instanta, amnat pentru 25 martie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 25 martie, judecarea apelului DNA in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

ORBAN DESPRE AVOCATULUI POPORULUI: Ciorbea executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu are in cap decat un singur lucru - sa execute toate comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si ale lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a fi sprijinit pentru un nou mandat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )