Libnet.ro
UNICEF

20:15

Calin Popescu Tariceanu: Nu mai am asteptari de la mai tinerii colegi din USR, dar am fost surprins de PNL

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Nu mai am asteptari de la mai tinerii colegi din USR, dar am fost surprins de PNL

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si liderul ALDE, acuza comportamentul unor colegi din Parlament, luni, atunci cand Viorica Dancila a vorbit despre OUG 114. Liderul ALDE spune ca nu mai are. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre Pilonul II de pensii si Ordonanta 114

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a sugerat marti ca Guvernul va modifica din cerintele impuse prin Ordonanta 114 administratorilor de pensii private Pilon II, cu conditia ca acestia sunt de acord sa.

Calin Popescu Tariceanu, anunt pe Facebook despre candidatura la prezidentiale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca decizia privind candidatura sa la Presedintia Romaniei nu se ia cand anunta propaganda altor state si presa care.

Tariceanu, dupa victoriile lui Kovesi din comisiile PE: Am o parere absolut EXECRABILA despre calitatile ei profesionale. E buna de procuror de Putin!

Calin Popescu-Tariceanu a facut, duminica seara, o declaratie socanta despre fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele ALDE si al Senatului a afirmat ca are o parere execrabila despre calita.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Surse: Tariceanu ar contesta OUG 114, dar se teme de Dragnea. Motivul: imunitatea parlamentara

Calin Popescu Tariceanu a avut mai multe discutii in contradictoriu cu Liviu Dragnea pe tema Ordonantei de Urgenta 114, care a impus bancilor taxa pe lacomie, sustin surse politice pentru Adevarul.

TARICEANU: Am o parere absolut execrabila despre calitatile profesionale ale lui Kovesi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca are o parere execrabila despre calitatile profesionale ale Laurei Codruta Kovesi si crede ca aceasta ar face o treaba buna fiind mana dreapta a lui Vladimir Putin. Tariceanu spune ca in Parlamentul European Kovesei nu a fost supusa unui interviu care sa-i evalueze calitatile profesionale, ci a fost un vot politic.

TARICEANU, DESPRE POSIBILITATEA RENUNTARII LA PILONUL II DE PENSII: Va asigur ca nu poate fi vorba de asa ceva

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca Guvernul nu doreste sub nicio forma sa renunte la Pilonul II de pensii.

Tariceanu, despre motiunea pe Justitie: intotdeauna ai obligatia sa iti sustii luptatorii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ALDE, ca membru al Coalitiei, trebuie sa isi sustina echipa guvernamentala, fiind alaturi de ministrul Tudorel Toader la votul care se va acorda.

TARICEANU, DESPRE MOTIUNEA PE JUSTITIE: Cum va proceda PSD, eu nu pot sa garantez

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ALDE, ca membru al Coalitiei, trebuie sa isi sustina echipa guvernamentala.

TARICEANU, DESPRE PREZIDENTIALE: Ciolos nu prea e genul sa candideze

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca nu il vede pe Dacian Ciolos sa candideze la alegerile prezidentiale, ca pana acum, in toata cariera sa politica a fost numit, fie comisar european, ministru sau premier. El a precizat ca dupa alegerile europarlamentare coalitia PSD-ALDE va decide daca va exista o candidatura comuna la alegerile prezidentaile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )